Van aki ért az autó hangszórókhoz? Szeretném kicserélni a gyárit de honnan tudjam hogy nekem koaxális vagy komponens kellene-e? Illetve hozzá való fejegység?
Figyelt kérdés
A kocsim golf 4 1.4 16V az ajtóban van alul két mélyhangszóró felül a keretben van a két sziszegő.Feltételezem nekem komponens kellene mert külön van mély és magas hang,vagy igazából a koaxális is jó? maximum nem lesz sziszegő,mert a mély/magas hangot is 1 hangszoró fogja adni?de akkor inkább a komponens kellene ha már külön van,viszont ha komponenst veszek ahhoz sziszegőt is adnak vagy csak a hangszorót? tehát külön kell venni?.Ha ez megvan milyen fejegység kellene?(Bluetooth-ost szeretnék) Az autó rádió ugye két részből áll egy lepattintható fejegységből és a fém kocka dobozból(nem tudom mi a neve) amit kihúzunk,lehet ezeket együtt venni vagy érdemes cserélni? mert sok helyen csak fejegységet látok ami gondolom csak a levehető rész de az uj fejegység is kompatibilis lenne? Fontos én nem azt akarom hogy szakadjon le az ajtó de egy szép minőségibb hangzást elérni jó lenne.Ha valaki tudna ajánlani márkát vagy konkrét tipust esetleg mire figyeljek összeállításkor azt köszönném.2018. okt. 27. 09:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!