Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Autóhifi fejegység a basszusná...

Autóhifi fejegység a basszusnál letilt. Miért?

Figyelt kérdés

Vettem egy autót és el kezdtem kipofozni. Az előző tulaj benne hagyta a(nagyon alap) fejegységet. Voxbox vb 2000. Az első hangszórók ki voltak szerelve. (Vettem, az még beszerelésre vár. Pioneer TS-G1031i. Mélyláda még nincs benne.) Volt benne 2 hátsó hangszóró LG LAS-6940, de ezek már kiöregedtek, a membrán kiszakadt stb... Ezeket le cseréltem a minap 2 Pioneer TS-G6932i hangszórókra. Aznap érdekes hogy nem mutatkozott a hiba miközben adtam rá a hangot próba gyanánt. Másnap elindultam, de már "normál" hangerőn el kezdett letiltani az éppen futó zene basszusainál.

Nem kapcsol ki, a zene fut tovább, de a basszusnál letilt.

Azóta próbálgattam és volt hogy tiltott, volt hogy nem. Ha a balanszt teljesen hátra állítom (attól függetlenül hogy még nincs benne a 2 első hangszóró) normálisan szól.

Tudna valaki, valami tanácsot adni?

(Gyanítom a fejegység gyenge, kevés a 4x25W teljesítmény, de nem vagyok benne biztos.)

#fejegység probléma #letil
2016. jún. 9. 22:26
 1/2 anonim válasza:
jah a fejegység a ludas. membrán mátrix hiba. fluxus kondenzátor csere kell hozzá
2016. jún. 10. 00:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Rögtön kicseréltetem!

De úgy tudom hogy ha jó a fluxuskondenzátor 88mp/h-ás sebességnél problémák adódhatnak a tér-idő szövetével.

2016. jún. 26. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!