Valaki aki beszél spanyolul le tudná ezt fordítani?
Folyekonyan beszelek spanyolul de ebbol csak a 3 db spanyolul, nem fonetikusan leirt szot ertem. A tobbi rejtely :D
Jo lenne vmi tampont.
én éltem spanyolországban egy rövid időt, utána kezdtem komolyabban megtanulni,és tervezek vissza. de hánte szó nem létezik. hante szó van amely pedig francia (ami a kísért-et jelenti) padre az apát jelent, a mucha azt meg csak tudod az mennyiséget kifejező, sokat jelent,különböző módon használható.például: ,,de beber mucha agua: eso es muy importante"
hambre az meg hombre (kiejtés ombre) az meg magyar szlenggel ,,ember" példa mondat: ¡Qué va! ¡Venga, hombre! ez olyasmi *jóvan már ember,úgy se hiszek neked, úgy is csak szórakozol" így egybe amúgy a mondat amit írtál rejtély számomra mit jelenthet. maybe sok embernek az apja ő ... nemtudom. haha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!