Ha rossz volt a testtartásom, mert rossz a szék, amin ülök, akkor ki kell törölni valamivel a furulyát? Egyébként van benne egy ilyen hosszú, vékony műanyag cucc, arra zsepkendőt csavartam, és azzal kitöröltem, de utána megpróbáltam mégegyszer.
Létezik, hogy attól adott ki ilyen hülye hangokat, hogy telement nyállal? A lyukakat szerintem jól fogtam le.
De most tökre kiábrándult vagyok. Fél éve próbáltam legutóbb a furulyázást, akkor nagyon flottul ment. Ma meg alig jött ki értelmes hang, ugyanabból a hangszerből, és nagyon ritkán veszem elő, és új furulya, két éve vettem, műanyag. Márkás. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy vélhetően nem csak a testtartásom volt rossz, hanem közvetlenül furulyázás előtt ettem kalácsot, és ittam utána sok vizet.
Egyébként a furulyát szükségszerű tisztítani valamivel, vagy csak elég, hogyha megvárom, amíg kiszárad? És arra a vékony műanyag rúdra kell egyébként valamit csavarni? Amikor valaki furulyás koncerted ad, őneki nem megy tele nyállal a hangszere? Végig tudja tolni az egészet; vagy esetleg olyat, amikor pl egész este pl 3 óráig folyamatosan szól a furulya, olyan koncerteket nem szoktak esetleg csinálni? Tisztítószert kell néha beleönteni, vagy valamit? Mert én most amúgy szétszedtem és szárítom.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!