Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miket állítgat a DJ miközben...

Miket állítgat a DJ miközben játszik?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel. Haverom haverját néztem játék közben és azt láttam, hog folyton ugyanazt a két potit tekergeti, aztán elindítja majd leállítja a korongokat. Aztán meg néha az ritmusösszhang miatt beleteker a tárcsákba, amit nem nagyon értek miért kell manuálisan állítani, ez lenne az elektronika feladata, hogy azonnal szinkronba állítja.

Ezenkívül nem csinált semmit. Ja de...táncolt.

Érdekelne, hogy konkrétan miket állít?

2018. okt. 17. 14:48
 1/5 anonim ***** válasza:
2018. okt. 17. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok dj, de ha jól tudom leggyakrabban a szűrőket használ, meg a glue gombot, ami egy bpm-re hoz két számot, vagyis ugyanolyan tempóra. Ja meg van egy fader, amivel két szám között tud váltogatni.
2018. okt. 18. 09:48
 3/5 anonim válasza:

Általában vagy a CUE gombot szoktuk nyomogatni

És amiket szoktonk tekergetni az az adott csatorna mély hangszíne illetve az effektes potit.

Ha bármi kérdésed volna írj privit, szívesen válaszolok :)

2018. nov. 18. 17:57
 4/5 anonim válasza:

Csatornákba való belehallgatást. (CUE vagy PFL), EQ-t, Csatorna fadert. TRIM vagy GAIN-t, amivel a bejövő jelet, vagy is a csatornák közötti jelszintet, hangerőt állítod. Fejhallgató hangerőt, csatornák közötti keverést a fülesben.

Ha van még effekt a keverőn, azt.

Ez után jön a lemez vagy CD játszó.

2019. jún. 17. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Tekergeti a kis sz@rjait az állítólagos "zenész".
2020. dec. 28. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!