Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek ki a legjobb most...

Szerintetek ki a legjobb most is élő rapper?

Figyelt kérdés

2018. okt. 16. 13:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Tupac Shakur!
2018. okt. 16. 13:35
 2/11 mikeXxX ***** válasza:
59%
Nincs legjobb van pár jó Tupap pedig R.I.P! Mostaniak inkább viccesek amiket hallok néha.
2018. okt. 16. 13:53
 3/11 anonim ***** válasza:

MEGHALT????????????

Mikor??????????

2018. okt. 16. 17:12
 4/11 mikeXxX ***** válasza:
96 -ba ember te hol élsz 😱?
2018. okt. 17. 08:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Eminem, de leginkább a régi zenéi jönnek be (Till I Collapse, Rap God, Without Me stb).
2018. okt. 17. 09:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Sok szempontból meg lehet közelíteni a kérdést, pl. hogy

- mennyire jó technikai szempontból a rap készsége

- mekkora a zenére tett hatása / kulturális jelentősége

- mennyire jó dalszövegíró

- mennyire sokoldalú előadó

- mennyre erős, konzisztens a diszkográfiája

- régi motoros esetén mennyire csinálja ma is jól, amit csinál, illetve hogy mennyire öregedett jól a régi munkája

Meg még lehetne sorolni... Ha esetleg az összes vonást összesítve kéne választani, akkor is lehetetlen lenne egyazon skálán összemérni egy veteránt meg egy jó készségű fiatal rappert.

Az én korosztályomból Denzel Curry-ben rengeteg potenciál van és az idő előrehaladtával egyre inkább csak bontakozik kifelé, szóval ha csak a fiatalokat nézzük, őt tartom az egyik legérdekesebb figurának a műfajban.

Technikai komplexitás, dalszövegírás, meg maga a zene merészsége szempontjából Daveed Diggs, a Clipping nevű trió egyharmada is egy nagyon erős karakter.

Idősebbek közül Aesop Rock jut eszembe elsőként, mint nagy kedvenc, ő nem csak hogy mindig zseniális volt kb. minden szempontból, de minden albumával csak egyre kiforrottabb, ráadásul bár bőven nem a jelen generáció stílusát képviseli, mintha egyre több és több ember figyelne fel rá.

Belemehetnék még ilyen-olyan nagyobb nevekbe, de szerintem az se vinne közelebb egy határozott válaszhoz, csak egyre csapongóbbá válnék, szóval maradjunk annyiban, hogy túl sok teret ad egymáshoz hasonlíthatatlan lehetőségeknek a kérdés ahhoz, hogy lehessen csak egy nevet kiemelni.

u.i.: a Tupac-os párbeszéden jót röhögtem :D

2018. okt. 17. 13:24
 7/11 anonim válasza:

Eminem, az uj albumaval szerintem ezt be is bizonyitotta :D

Ezen kivul Ice Cube, de o inkabb a regebbi munkassaga miatt (N.W.A.). Valamint 50 Cent, de csak par szam jon be nekem tole.

2018. okt. 19. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Hát... azok akiket most hallgatok (Soundcloud rapperek) már nem élnek vagyis 2, akik a legjobbak voltak. Lil Peep és XXXTentacion, R.I.P. Azon kívül 6ix9ine jó és Lil Pump is. Na a régiek: Szerintem 2Pac él, Ice Cube, Dr. Dre még mindig jók, Eminem a mostani megmutatta nem olyan kis nyalis kislány, mint az előző albumán. 50 Cent is jó, bár már nem igen zenél.
2018. okt. 19. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

Azért Lil Pump, fuckin xxxtentacion, Lil Peep, ilyen nevek :DD

Mondjuk nekem sincs valami nagy látóköröm a témában, de én is (6-oshoz hasonlóan) Aesop Rockot mondanám, legalábbis szövegileg mindenképp.. Old Schoolból (még ő is él, úgyhogy helye van itt) MF Doomot, és New Schoolból valakit aki sokat merített tőle, Earl Sweatshirtöt.

Ja és tudni kell (ezt itt pár hozzászólónak mondom) különválasztani a legjobbat a kedvenctől. Nekem pl Tyler, The Creator a kedvencem, mégse írom őt, mert nem ő a legjobb.. :D (mondjuk a flower boyjal tényleg rohadt sokat fejlődött)

2018. okt. 19. 20:04
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Személy szerint nekem is nagy kedvencem Tyler, de nagyon szeretem Kendrick Lamart is.

+ nagyon reménykedem benne, hogy előbb utóbb Joyner Lucas és Denzel Curry is eljut majd a Kendrick szintű ismertségre.

2018. okt. 24. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!