Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik zenekar...

Szerintetek melyik zenekar rosszabb a Wellhellonál?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam koncerten, és nagyon nem tetszett. Én úgy gondolom ennél csak a Magna Cum Laude vagy a Hooligans gyengébb, de Rita szerint a Mező Misi nem olyan rossz, és a Halott Pénz illetve a Lóci játszik sokkal rosszabb. Szerintetek? Ezeken kívül más ötlet?

2018. okt. 13. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy a koncert a rossz, a zenéjük, vagy az előadók. Eleve nem megyek olyan koncertre ahol nekem nem tetsző zenét jatszanak. Ha az előadókkal van baj a színpadon, na az nagy csalódás tud lenni. Hogy a "rosszak" közül mikor melyik a "legrosszabb" az is biztos változó. Jobban jársz ha jó zenéket hallgatsz.
2018. okt. 13. 11:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

By.Alex és csapata,

Shyguys

2018. okt. 13. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A Halott pénz, és ők nyerhetnének Minden Idők Legrosszabb dalszövege díjat is most már, mert rászolgáltak.

A Hooligans és Magna szerintem tűrhető popegyüttesek, nincs velük nagy gond.

2018. nov. 30. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!