Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lehetnék én is youtube...

Hogy lehetnék én is youtube előadó?

Figyelt kérdés

Úgy, mint pl. Nemazalany Lilg ,Ak26 , Mr Busta

Légyszi segítsetek, hogy hogy induljak el , milyen úton

És ne azt írjátok , hogy ezek szar előadók bla bla

Hanem légyszi a kérdésre valaszoljatok!

Bocsi ha rossz a kategória!!

2018. szept. 29. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

csinálj videókat töltsd fel a többi jön magától

ha a produkciód jó megtalálja a közönségét

nincs semmi más titka az egésznek

2018. szept. 29. 19:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ !:)
2018. szept. 29. 20:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

először nem értettem a kérdésed, mert a platform nem meghatározó műfajban :) nade tovább is lépek, mert leírásból kiderül mire gondolsz.

amit tanácsolni tudok:

-ha rap műfaj, ha nem törekdj az eredetiségre, szal ne legyen egyértelmű stílus koppintás része, ha valaki nagy inspirációval bír rád.

-legyen mondanivalód és töltsd fel igényes köntösben

-atmoszféra kialakítása. ide kell a megfelelő zenei alap és produceri munka, de előbb ismerős köreidben ajánlom h megmutasd tartalmaid, h megtudd első kézből mennyire működik amit csinálsz.

-kritikák fogadása és önkritika. egyszerűnek tűnik, valójában helyén kell kezelni a reakciókat.

-ha mindent rendben találsz, csináld meg a reklámot, hogy eljusson minél több helyre. nézz szét van e tehetségkutató, van e pályázat válogatásra..stb

ennyi jutott eszembe hirtelen

2021. febr. 7. 09:51
 4/9 anonim ***** válasza:
35%
Hátha tart még a lelkesedés, mi?
2021. febr. 7. 13:01
 5/9 A kérdező kommentje:
#3as köszi a segítséget ,te jófej vagy
2021. febr. 7. 21:03
 6/9 A kérdező kommentje:
#4es Ez egy ősrégi kérdés , poenbol ujra kiemeltem ,mert imádok röhögni az olyan fröcsögő hülyéken , mint te ! Nevetséges az egész!
2021. febr. 7. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
35%
Oké, csak egy tipp: ha a kétéves kérdésedet kiemeled, legalább pár mondatban szólj is hozzá utána, csak hogy az elsuhant évek alatt elért remélhetőleg nem nulla haladásodat vázold, vagy legalább közöld, hogy szünet lett a vége, és akarsz/nem akarsz mesélni róla. Nyilván ha csak kiemeled, akkor lesz ilyen, mint én is, hogy akkor csak odasuhint ő is. Legfeljebb kiderül, hogy érdemes-e.
2021. febr. 7. 22:02
 8/9 A kérdező kommentje:
#7es Jogos amúgy! De én poenból emeltem ki újra a kérdést ! Az egészben a vicc , hogy ezt régen komolyan is gondoltam !
2021. febr. 8. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Azóta belekezdtél a karrieredbe?
2021. márc. 23. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!