Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek melyik károsabb a...

Szerintetek melyik károsabb a fülnek?

Figyelt kérdés

Az "agybadugós" vagy a rendes fejhallgató között van különbség szerintetek, abban, hogy mennyire káros.

Úgy értve, hogy az agybadugós nyilván teljesen benne van a füledben, a fejhallgatónál meg van egy kis távolság a füledtől a hangszórókig

2018. szept. 21. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A hangerő a lényeg, teljesen mindegy igazából hogy melyiket használod, szóval amelyik neked kényelmesebb azt használd. Amíg nem üvölteted nagyon, addig nem lesz semmi baja a hallásodnak (nekem már késő).
2018. szept. 21. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Az agybadugós szerintem károsabb ugyanakkora hangerővel mint a nem agyba dugós. Szóval a hangerő számít, ha túl hangos, akkor mindegyik káros. Mondjuk én egyiket se használom, a hangfal híve vagyok. Tudom magamról, hogy fülessel úgyis hangosan hallgatnám a zenét, megsüketülni meg nem akarok :D
2018. szept. 21. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A hangfal is káros, ha túl hangos...
2018. szept. 22. 01:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze csak ahhoz nagyon fel kell hangosítanod, jobban mint fülesen, mivel azért a hangfalból mégse közvetlenül a füledbe megy a zene.
2018. szept. 22. 02:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem igaz. Ha kb 80 decibelnél hangosabb, már az is káros.
2018. szept. 22. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!