Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik a károsabb a tubák...

Melyik a károsabb a tubák vagy a snüssz?

Figyelt kérdés

2017. márc. 7. 21:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a snüssz károsabb. A tubák sem éppen tesz jót a szervezetednek, de ha nem nyomod egész nap, és a használatában tartasz 2 hét után 4-5 nap szünetet hogy regenerálódjon az orrnyálkahártyád, akkor rövid távon aligha lesz komolyabb bajod. Hosszabb távon azonban semmiképpen sem ajánlott ugyanis roncsolja az orr és szájnyálkahártyákat, meg megmaradnak a nikotin okozta káros anyagok is a szervezetedben.
2017. márc. 7. 21:57
 2/2 anonim válasza:
Szerintem a snüssz sem károsabb. Kellemesebb nikotin beviteli mód. Sokáig tubákoztam, próbáltam betartani a szüneteket de úgy se kaptam levegőt az orromon rendesen, minden bajom volt. A snüssztől nem kell hapciznod, orrot fújni percenként. Az ínyedet károsíthatja ugyan úgy, de külföldi fórumokat olvasva nem sok embernek volt ilyen tapasztalata. Ha nem használsz napi egy dobozzal akkor szerintem az ínyedre szinte ártalmatlan.
2017. máj. 2. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!