Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti melyik együttest kedvelitek...

Ti melyik együttest kedvelitek jobban? Scorpions vagy Queen?

Figyelt kérdés

2018. szept. 10. 17:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Abban egyetértek a 9-essel, hogy régen mentek jó zenék is a rádióban, ma meg csak a fos ömlik belőle.

De ez nem azt jelenti, hogy ma nincsenek jó zenekarok. Vannak, csak a kereskedelmi média kerüli őket. Én meg többek között éppen ezért kerülöm a kereskedelmi médiát :'D

Viszont mint ahogy a 10-es is említi, itt van nekünk az internet, és mindenféle zenekar közül válogathatunk pillanatok alatt.

Szóval még sokkal inkább könnyebben hozzáférünk a zenéhez mint régen, és még a választék is órásira nőtt. Általában amit nem találsz meg youtube-on az nem is igen létezik. Aztán meg ha régebbi zenéket akarsz hallgatni, azt is ugyanúgy megtalálod.

8-as vagyok :)

2018. szept. 10. 20:57
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz, manapság már van internet, hál'Istennek nem kell a kerrádiók szar kínálatával beérni.

Annyiból rosszabb a helyzet ma, hogy hiába vannak jó együttesek, nagyon el vannak dugva, és mivel nem a tömegember kifacsart igényét elégítik ki, így baromi nehéz rájuk bukkanni, gyakorlatilag csak a szerencsén múlik, hogy egy eldugott kis garázsegyüttesre ráakad-e az egyszeri ember, aki keresgél...

Tehát ez a fő probléma: a mai szar fos kínálatnak hála egy csomó VALÓBAN jó, újítani kívánó előadóra senki nem kíváncsi :'(

2018. szept. 10. 21:02
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyformán. Nem részesítem előnyben egyiket sem. Mind a kettőt imádom
2018. szept. 10. 21:03
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
#12 Szerintem nem ennyire rossz a helyzet. Én inkább azt vettem észre, hogy van egy tonnányi ember, aki fiatalon hallgat olyan zenét, aminek épp nincs divatja, de ezen embereknek csak egy töredéke hajlandó megmozdítani az ujját, hogy felkeresse az ő értékrendjének megfelelő új előadókat, emiatt azoknak az előadóknak piszok nehéz elstartolni. Így meg abban sem lehet bízni, hogy a média valaha újra potenciált látna mondjuk rockzenében, hogyha azt látják, hogy a rajongók nagy része csak a régiig képes eljutni, annak ellenére, hogy minden lehetőségük megvan az új felfedezésére...
2018. szept. 10. 21:09
 15/26 anonim válasza:
87%
Az én véleményem szerint össze sem lehetett hasonlítani őket. Nagyságrendekkel a Queent
2018. szept. 11. 14:53
 16/26 anonim válasza:
15%
Queen. Mind a négy tag egy legenda.
2018. szept. 13. 17:39
 17/26 anonim ***** válasza:
15%
Queen
2018. szept. 14. 15:20
 18/26 anonim ***** válasza:
14%
Queen
2018. szept. 23. 10:42
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
Bár kedvelem a Scorie-t, de egyértelműen a Queen. Szerinte a valaha volt legkülönlegesebb rockzenekar.
2018. nov. 1. 21:05
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Scorpions! Szerintem meg a Queen együttes nem izgalmas! :-D
2019. febr. 7. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!