Miért Justin Beieber lett az igénytelen zene "poszterfiúja"?
Ez régen volt "divatosabb", az oka is egyértelmű amúgy.
Hirtelen a semmiből feltűnik egy átlagosabbnál jobban kinéző fiatal srác. S mindent elér, amit el lehet.
Rengeteg lány rajongott anno érte, a rádiók is őt nyomták egész nap és az egész nem akart elmúlni.
Jöttek a zenék és folyamatos siker, siker, siker.
Az emberek meg irigyek.. sajnos ez van.
Egyértelmű, hogy a két véglet jött be. Vagy utálták vagy imádták.
Akik meg utálták azok tipikusan irigyek voltak.. vagy mentek a hullámmal.
"Direkt csak fiúkat említettem"
Oké, akkor vagy valamelyikünk szemével vannak bajok, vagy valami (valaki) nem az, aminek látszik: [link]
Egyébként meg régebben a BSB, főleg a Nick Carter (?) gyerek pont ugyanez volt, de Justin Timberlake is még az N Synces idejében. Justin Bieber is csak évekkel ezelőtt volt az elrettentő példa, amikor ő volt a tinilányok bálványa. Mindig az adott korszak popnyálgépe a kiszemelet, szóval nem tudom, miről is beszélsz.
Igazad van, az S Clubot utólag raktam bele, mert akartam még egy régebbit bele, így változatosabbnak éreztem. De jogos a kommented.
Timberlake a gyerekkoromban robbant be, nem igazán emlékszem,hogy ekkora közutálat övezte volna, a fiúk részéről sem.
Nem tudom, mennyire voltál gyerek a BSB meg N Sync idejében. Én gimnazista voltam és elhiheted, ők voltak az akkori Justin Bieber. Meg a Shy Guys, meg a VIP, ha magyarok közül nézelődünk.
Amúgy egyrészt Timberlake egy jó ideje leginkább filmszínész, nem pedig énekes, másrészt a tinicsajok nyálas bálványa szerepet átvették mások, így ebből a szempontból az énekesi karrierje is lényegtelen.
Mostanában én úgy sejtem, inkább a K-pop fiúbandák viszik ezt a szerepet, nem a nyugati sztárok. A Jónás testvérek is már a múlt ilyen téren, Shaw Mendes fénye pedig elhalványul mondjuk a BTS-es fiúk mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!