Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kpop zenét mutathatnék...

Milyen kpop zenét mutathatnék az édesapámnak?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak már sokat mutattam, azonban édesapám csak hallotta tőlem, de úgy még nem mutattam neki. Női csapatokat kevésbé ismerek, leginkább Mamamoo-t hallgatok. Mit tanácsoltok, mit mutassak neki? Nem csak női előadókra gondoltam persze, de lehet, hogy jobban tetszene neki.

Ő nem szereti a nagyon gyors számokat (tudtommal), inkább valami szép, dallamos dalokra gondoltam. Azt tudom, hogy régebben nagyon sok Ákos hallgattak, főleg mikor még kicsi voltam.

Ami eszembe jutott:

Kyuhyun: A Million Pieces

Yesung: Paper Umbrella

Bigbang: If You

Mutassak Mamamoot? :)

Wheeintől az Easy?

2018. aug. 31. 17:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pár napja mutattam apának pont koreai zenét, és az F.T .Island - Wind bejött neki(viszont B.A.P számok egyáltalán nem.) Én így emiatt ezt tudnám ajánlani.
2018. szept. 6. 20:35
 12/12 anonim válasza:
ha a szép, dallamos számokat szereti akkor a Mamamootól a Decalcomanie tetszhet neki :) az én Anyukám beleszeretett a lányok stílusába emiatt a zene miatt :D
2019. máj. 14. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!