Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen kpop zenét mutathatnék...

Milyen kpop zenét mutathatnék az édesapámnak?

Figyelt kérdés

Édesanyámnak már sokat mutattam, azonban édesapám csak hallotta tőlem, de úgy még nem mutattam neki. Női csapatokat kevésbé ismerek, leginkább Mamamoo-t hallgatok. Mit tanácsoltok, mit mutassak neki? Nem csak női előadókra gondoltam persze, de lehet, hogy jobban tetszene neki.

Ő nem szereti a nagyon gyors számokat (tudtommal), inkább valami szép, dallamos dalokra gondoltam. Azt tudom, hogy régebben nagyon sok Ákos hallgattak, főleg mikor még kicsi voltam.

Ami eszembe jutott:

Kyuhyun: A Million Pieces

Yesung: Paper Umbrella

Bigbang: If You

Mutassak Mamamoot? :)

Wheeintől az Easy?

2018. aug. 31. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
21%
Nem hiszem hogy értelmes felnőtt emberek ilyen vackokra kíváncsiak. Mutass neki valami értékelhetőt, pl. rockegyütteseket, metalegyütteseket, jazz zenészeket.
2018. szept. 1. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Ha azt akarod hogy kitiltson a házból mutasd :)
2018. szept. 1. 22:01
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

Az első két válaszolónak üzenem hogy a kérdés nem az volt, hogy milyen műfaj tetszik nektek. Ha a kérdezőnek teljesen más az ízlése, akkor nem értem hogy mi a fenéért akarják rá erőltetni a rockot a metált meg a fene se tudja mit. Élvezitek hogy névtelenül leszólhattok itt mindent? Értelmes ember, ha nem tud az adott kérdéshez érdemleges választ adni akkor tovább görget.

Kedves kérdező!

Nem vagyok k.pop kedvelő, de ami elfogadható a felsoroltak közül az a bigbang:if you. De ne vedd sértésnek ha esetleg nem fog neki tetszeni, hisz egy teljesen más korosztály. Ők inkább ákos, republic, zámbó jimmy és egyéb régi zenéket hallgattak. De valószínűleg attól még értékelni fogja hogy megosztottad vele. :)

https://www.youtube.com/watch?v=god7hAPv8f0

https://www.youtube.com/watch?v=CWzrABouyeE

https://www.youtube.com/watch?v=V1bFr2SWP1I

https://www.youtube.com/watch?v=caD71i0-7Fc(ez nem a saját zenéje, de jobb mint az eredeti. Ő a kedvencem)

És igazából meg is értem a régi öregeket miért hallgatnak ilyen zenéket. Mikor összehasonlítom amit te küldtél és meghallgatom ezeket a zenéket... akkor úgy érzem 25 évesen, hogy több érzés, boldogság és tényleg szívből éneklik őket. Nem mint a mai előadók hogy csak hallgatom hogy ne unatkozzak. Tisztelet a kivételnek.

2018. szept. 2. 01:22
 4/12 anonim válasza:
92%

Nem hiába mutatnak nem kpoppereknek Bts-t, hiszen őket sokkal könnyebb befogadni, bár nekik elég sok gyors számuk van.

Viszont Mamamoo-t simán mutathatsz neki, szerintem kedvelni fogja, hiszen igazán szerethetőek.

Egyébként keress olyan bandát, vagy számot, ami kicsit is köthető az apukádhoz, hiszen azt a valamit könnyen észreveszi benne.

Például én az enyémnek Exo-t mutattam, onnan is a Mamat, tetszett neki.

És kedves első, mi van, ha pont nem tetszik neki a rock, esetleg a metál? Az én családom más, az övé is, valamint a tiéd is.

Szerintem ha én odaállnék a szüleim elé egy metál/rock bandának valamelyik számával, anyukám tuti kitiltana a házból.

2018. szept. 2. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Már miért is lenne vacak a Kpop,?:)

Szerintem igenis színes kis zene világ,tele tehetséges fiatal lányokkal/fiúkkal és biztosíthatlak hogy jobb mint a hörgő,röfögő és őrült rock;)

Kedves kérdező, nyugodtan mutasd nekik!

2018. szept. 2. 22:30
 6/12 anonim válasza:
84%
Mutasd meg Taeyung 'Eyes, Nose, Lips' című számát, az egyik kedvenc lassú és szép dalom :)
2018. szept. 3. 06:45
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az Eyes, Nose, Lipst édesanyámnak mutattam meg és neki tetszett.

Kedves első kettő válaszoló, ha esetleg olvassátok. A rock zenéimet nem szerették, a punk zenéimet sem. A jazz zenéimet kedvelték (pl. Coltraine), Michael Jacksont mind együtt szeretjük. A filmzenéket, amiket hallgatok és a klasszikus zenével sincs bajuk. Én például Chopint szeretem, de a klasszikusoknál nincs konkrétan senki, csak egy-egy adott mű. Jazznél pedig jazz rádiókat.

Szóval köszönöm az ebbéli segítségeket, de én konkrétan a kpopról kérdeztem. A szüleim nem szoktak nagyon sok zenét hallgatni, a célom csupán az, hogy megmutassam nekik, hogy ilyesmi is létezik.

Harmadik válaszoló, köszönöm az értelmest választ, a zenéket, amiket küldtél ismerem és szeretem is :)

Negyedik, ötödik és hatodik válaszoló: nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem sikerül megmutatnom nekik, hogy meglássák benne a szépet. :)

2018. szept. 3. 17:07
 9/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm utolsó válaszoló! :)

Dean eszembe se jutott, pedig teljesen evidens. Nilot eddig nem ismertem, úgyhogy köszönöm, hogy elküldted!

2018. szept. 5. 00:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Nilo jó, a dislike ne zavarjon meg valamit az ent.-je valamit balhézott mert elméletileg toplistát manipulált és a nagy kpop bandák fanjainak nem tetszett
2018. szept. 5. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!