Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy elég régi zenét,...

Keresek egy elég régi zenét, amit még annó tesóim hallgattak, megy a fejembe a dal, de foggalmam sincs mi lehet a címe, őket is kérdeztem de semmi, valaki esetleg tudná?

Figyelt kérdés
Amit tudni kell róla az az, hogy 2009től napjainkig bármikori zene lehet. Régi minimal, house zenének számít, kissé elvont számomra, van benne olyan részlet ahol 2 illető társalog egy felnőtt férfi hangja és egy kisgyerek, kissé őrülten és a férfi mintha kiabálna (latin vagy spanyol nyelven?) és mielőtt beindulna a tuc tuc rész, a gyerek hang hosszasan elnyújtva mondja, hogy "tiempoooo" vagy valami ilyesmit, aztán rövid szünet majd beindul a zene, erre emlékszem csak, köszönöm előre a válaszokat, tudom elég kevés infó de csak ez maradt meg bennem, érthetőbben nem is lehetne elmagyarázni. Fontos lenne, nagyon jó kis nosztalgikus zene.

2018. aug. 30. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ezt keresed, de nekem ez jutott eszembe: Naughty Boy - La la la
2018. aug. 31. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ez, ennél sokkal régebbi, de azért köszönöm
2018. szept. 2. 23:20
 3/4 anonim válasza:

Szia! esetleg ez az?

https://www.youtube.com/watch?v=Px1Cfx5ESbE

ha nem, legalább találtam magamnak egy jó zenét.

2018. szept. 28. 23:46
 4/4 A kérdező kommentje:
3/3 uristen Isten vagy, köszönöm szépen
2018. dec. 11. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!