Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zenét ismeri...

Keresek egy zenét ismeri valaki? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval ez egy régi zene 2000 valahányas és maga a zenére nem emlékszem angol szerintem de az sincs kizárva hogy magyar. Az énekes volt a klip szereplője is. Voltak olyan jelenetek mikor egy mély gödőrben ült és énekelt. Talán maga a zene témája a bántalmazás. A srác fiatal ha jól emlékszem és kicsit emo stílusú. Kb Ennyit tudok mondnai ha valaki ismeri és leírná azt megköszönném. :)

2018. aug. 29. 02:51
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért csak nem éppen egy jó telefonról irok :D
2018. aug. 29. 02:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Jah és azt kihagytam meztelenül ült benne a gödörben.
2018. aug. 29. 21:41
 3/6 anonim válasza:

Hát ezt így pontosan nem tudom megmondani de hogyha emo és 2000-es évek akkor itt van pár példa:

Good Charlotte, AFI, Thursday, Blink182, Brand New, Evanscence, Three Days Grace(személyes kedvenc), Chevelle, Hawthrone Heights, The Used, The Killers, Sum41.

Persze sok más van még de őszintén nincs kedvem regét írni, esetleg csinálhatnád azt is hogy beírod a googleba hogy emo 2000-es évekbeni szàmok és rengeteget kiad szóval hajrá.

2018. okt. 9. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Már meg van de azért köszönöm szépen 😊. Nem egészen olyan mint ahogy emlékeztem ezért sem pontos a leírás 😁
2018. okt. 10. 01:00
 5/6 anonim ***** válasza:
no és mi az? :)
2018. okt. 11. 04:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Afc- Miért hazudom😁
2018. okt. 13. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!