Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az AWS pontosan milyen műfajú...

Az AWS pontosan milyen műfajú zenét játszik?

Figyelt kérdés

2018. aug. 20. 20:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Egy tanács, #7, az elfofultság nem valami okos dolog, inkább legyél objektív. Azért, mert valami magyar, és mi is magyarok vagyunk, még nem kell feltétlenül szeretnünk, azonos nemzeti hovatartozás, még nem garantál semmiféle minőséget. Miért is garantálna? Egyébként meg alapigazság, hogy sosem a legmagasabb színvonalú termékek lesznek a legfelkapottabbak. Ez igaz a világon mindenhol. Ennek ellenére nekem semmi bajom Palvin Barbival, szerintem nagyon szép, sőt, kedvenc együtteseim közé tartozik az Omega, akik azért egy "pöppet" nagyobb sikert értek el anno külföldön, ráadásul minőségibb zenét csináltak, mint az Aws. Ja, és Kóborjános legalább nem próbált meg nagyszínpadon hörögni úgy, hogy tudta, hogy nem tud.
2018. aug. 22. 08:24
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

A zenéjük minden csak nem világ színvonalú.

Pár szám alatt ismétlik önmagukat, szólóik nincsenek (ha pedig vannak akkor inkább ne lennének), az utolsó is pontosan ugyan az mint az előző. Ha ők világszínvonal akkor mi a Pokolgép? (a világ legjobbja?)

Az pedig szánalmas hogy az énekes még 1 számot se tud hamis hang nélkül "elénekelni". (azért is hörög mert olyan a hangja mint egy popposé, ez a színvonaltól olyan messze van mint Győzike a tehetségtől)

2018. aug. 22. 08:33
 13/15 D-Mano ***** válasza:

Érdemes elolvasni a heavy metalról szóló wikipédia cikket. A legalján lesz egy kinyitható ablak főbb metal műfajok wikipedia linkjeivel. (ha "asztali" nézetben van a wikipédia).

Olvasd el ezeket, és, amint elolvastál egyet, vagy mielőtt elolvasnád, nézz youtube-on top 10 videókat. Pl. top 10 power metal vagy top 10 death metal vagy top 10 symphonic metal stb.

Így rá fogsz érezni idővel, hogy egy-egy metal műfajnak mik a stílusjegyei.

Senki metálost nem ismertem, amikor rátaláltam a műfajra. Én így ismerkedtem meg vele, tök jó volt kalandozni a stílusok között. :)

Az AWS stílusáról

2:00-tól nézd a videót

[link]

wikipédia

[link]

ezt is nézd meg :D

[link]

2018. aug. 22. 09:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni ezt a videót annak aki csak ismerkedik ezzel a műfajjal:

https://www.youtube.com/watch?v=q2gHu02fJmU

2018. aug. 22. 13:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi. 🙂 Sokat segítettetek. 🙂
2018. aug. 22. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!