Az AWS pontosan milyen műfajú zenét játszik?
A zenéjük minden csak nem világ színvonalú.
Pár szám alatt ismétlik önmagukat, szólóik nincsenek (ha pedig vannak akkor inkább ne lennének), az utolsó is pontosan ugyan az mint az előző. Ha ők világszínvonal akkor mi a Pokolgép? (a világ legjobbja?)
Az pedig szánalmas hogy az énekes még 1 számot se tud hamis hang nélkül "elénekelni". (azért is hörög mert olyan a hangja mint egy popposé, ez a színvonaltól olyan messze van mint Győzike a tehetségtől)
Érdemes elolvasni a heavy metalról szóló wikipédia cikket. A legalján lesz egy kinyitható ablak főbb metal műfajok wikipedia linkjeivel. (ha "asztali" nézetben van a wikipédia).
Olvasd el ezeket, és, amint elolvastál egyet, vagy mielőtt elolvasnád, nézz youtube-on top 10 videókat. Pl. top 10 power metal vagy top 10 death metal vagy top 10 symphonic metal stb.
Így rá fogsz érezni idővel, hogy egy-egy metal műfajnak mik a stílusjegyei.
Senki metálost nem ismertem, amikor rátaláltam a műfajra. Én így ismerkedtem meg vele, tök jó volt kalandozni a stílusok között. :)
Az AWS stílusáról
2:00-tól nézd a videót
wikipédia
ezt is nézd meg :D
Érdemes megnézni ezt a videót annak aki csak ismerkedik ezzel a műfajjal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!