Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik a legjobb online...

Melyik a legjobb online áruház? (BTS album)

Figyelt kérdés

Szeretnék BTS albumokat venni, és arra lennék kíváncsi, hogy hol a legbiztonságosabb a vásárlás, viszonylag olcsó a szállítás és ahol az árú jó állapotban érkezik meg! (Ha személyes tapasztalatokat (pozitív/negatív) és esetleges adatokat (árakat) is írnátok, fantasztikus lenne!)

Az eddig hallott weboldalak: Kpoptown, YesAsia, Amazon és eBay.

#zene #album #webáruház #K-pop #BTS #Bangtan Boys #Beyond The Scene #Online Stores
2018. aug. 16. 19:59
 1/4 A kérdező kommentje:
*áru
2018. aug. 16. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, hogy ez a legjobb-e,mi innen rendeltünk(LY Tear),kb.18 $ volt,nem emlékszem az árra pontosan:

[link]

Kb.3 hét alatt érkezett meg,sértetlenül a postán vettem át.A poszter külön egy kemény hengerben volt,szintén sértetlen állapotban.Ezenkívül tartalmazta a photobook-ot, és két random kártyát.(Tae és Kook volt benne)

2018. aug. 17. 07:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én kpoptown.com-ról rendeltem BTS albumot, sértetlenül jött meg és követni tudtam, hogy éppen mikor hol van a csomagom egy e-mailben kapott linken keresztül. Itt is ki lehetett választani, hogy a posztert (már amennyiben kérsz hozzá) hengerben, vagy összehajtva küldjék, tehát a választást megadják, bár szerintem hengerben mindenképp jobb.

Egy másik kpop albumot (pontosabban a B.A.P Noir c. albumát) ebay-ről rendeltem. Mondhatni majdnem sértetlenül kaptam meg, mivel a photocardoknak és a potobooknak, cd-nek semmi baja nem esett. Viszont, ők nem kérdezték meg, hogy hogy küldjék a posztert, így azt irtó kicsire összehajtogatva kaptam meg és a mai napon nem simultak ki a törésvonalai, pedig kint a falon xD

Szóval szerintem, ha poszterrel együtt szeretnél rendelni, akkor ebayt semmiképp sem ajánlom, de ha csak az albumot szeretnéd, akkor nekem jó tapasztalataim vannak velük.

2018. aug. 17. 15:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 💜
2018. aug. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!