Melyik nagy áruház a legolcsóbb? Hol lehet a legjobb áron beszerezni a burkolatoktól kezdve a festékeken át mindent egy felújításhoz?
Mint szakmabeli, szeretném kihangsúlyozni, hogy a barkács áruházakban általában a szemét legalja kapható. Egy lakásfelújítás után legalább 20 évig "élvezitek", amit vettetek, szánjatok rá időt, energiát, hogy a szaküzletek kínálatát is megnézitek. A legtöbb fenn van a neten, de helyben lehet igazán látni, hogyan is néz ki a valóságban.
És ne hajtsatok a legolcsóbb anyagokra, azoknak az élettartama sokszor nem éri el az 5 évet sem (pl. kínai csapok, olcsó kádak, olcsó laminált parkett, stb.), lejár a garancia és másnap kidobhatod.
Óriási felújítás barkácsáruházból?
Ott mindennek a legalját kapjátok meg valamivel többért mint amennyiből normálisat vehetnétek.
Komolyabb dolgot, vagy mennyiséget csak balekok vesznek ilyen helyeken.
Menjetek szakáruházakba.
Vannak dolgok ami nem drágább a Praktikerben sem (pl csemperagasztó) így ha kevés lenne, könnyű beszerezni hétvégén is.
De burkolatot és festéket szaküzletben vegyetek! Ott van választék, és hozzáértő segítség.
Pláne az apró biszbaszokat, szerelvényeket. A barkácsáruházak ezeken kaszálnak csúnyán, mert gagyit árulnak drágán.
Csatlakozni tudok csak az előttem szólókhoz. Szerintem az ilyen áruházak kínálatának maximum 5 százaléka az, amit nem lehet máshol sokkal olcsóbban megvenni.
Egyszer akartam vásárolni ott postai ragasztószalagot. 500 ft körül volt, papírboltban ugyanaz 220. Megfogadtam hogy soha többet semmit az OBI-ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!