Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vorson gitár szettben. Erősítő...

Vorson gitár szettben. Erősítő kell vagy sem?

Figyelt kérdés

Vorson EDG-45 gitárt szeretnék szettben megvásárolni.Olyan szettet válasszak amiben benne van az erősítő vagy nem fontos hozzá?

Mennyire fontos hogy legyen?

Erről a gitárról véleményeket is kérek,és nagyon kérem hogy csak az írjon aki:GITÁROZIK,VAN/VOLT ILYEN GITÁRJA,vagy ÉRT HOZZÁ.Nem szeretném ha olyan emberek akik azt sem tudják milye pontosan az elektromos gitár,és életében nem volt kezében életében semilyen gitár olyanok írkáljanak hecc-ből(sajnos volt már rá példa,ezért írtam ide)

Köszönöm szépen!

2010. jún. 20. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Erositot mindenkeppen venned kell hozzad hogyha azt szeretned hogy legyen is valami hangja. Most szeretnel megtanulni gitarozni vagy mar komolyabban jatszol?

Ha most szeretnel tanulni akkor nyugodtan vedd meg, es vegyel hozza egy alap erositot, de azt jegyezd meg hogy a szettes gitaroknal a tremolot ne nagyon hasznald, mert konnyen elhangolodik!

Ha mar komolyabban szeretnel gitarozni akkor erdemesebb kulon megvenni minden dolgot, de ezekrol majd a valaszod utan irok ha szeretned! :)

2010. jún. 21. 02:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Még nem gitároztam,most lenne ez az első gitárom.
2010. jún. 21. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ugyanazt mondom mint elobb, nyugodtan vedd meg egy jo kis erositovel es megtanulni gitarozni tokeletes lesz! Ha erdekel, egy oldalt is tudok ajanlani ahonnan nagyon jol meg lehet tanulni mindent! www.gitartanfolyam.hu
2010. jún. 22. 00:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. jún. 22. 10:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Találtam egy ilyet szettben.Vorson erősítővel.Hangológép kellene hozzá?Vagy hangolni hogy tudom majd?Venni kéne hozzá külön?Még egy + kérdés mennyire lenne hangos miközben gyakorolnák?Anyámnak ez a kifogása a gitár tanulást illetően hogy mi lesz ha nagyon hangos lesz.Kb.milyenre számítsunk?
2010. júl. 8. 16:17
 6/6 anonim válasza:

az erősítőn be lehet állítani a hangerőt..

hangológépet is találsz a gitartanfolyam.hu -n

2010. júl. 8. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!