Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek az alábbi linken...

Szerintetek az alábbi linken lévő elektromos gitár szettben lévő gitár csak bóvli, vagy normálisabb (úgy értem hogy nem olyan ratyi)?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 6. 13:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"bóvli","ratyi"...haver fogalmazni azt tudsz...

Egyébként elhiheted, hogy nem "bóvli" és nem is "ratyi".

De a kérdésből gondolva még kezdő vagy, arra pedig nagyon jó!

2011. ápr. 6. 13:47
 2/13 A kérdező kommentje:

elektromoson még igen, tényleg kezdő vok

de sima gitáron 4 éve játszok eés tudtommaé a 2 ugyan azz csak az az egyikhez kell erősítő és torzítottan szól jól

2011. ápr. 6. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez tenyleg eleg ratyi. Ezt lecserelned egy ev mulva. Inkabb gyujts penzt es vegyel egy fender squiert vagy vmi hasonlot(kb25000HUF) Es egy 10 Wattos erostitot pl cort, stagg (15000Huf) es az kb 2-3 eveg jo lesz.
2011. ápr. 6. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
Aztán már miért kéne lecserélni egy év múlva? Neked is sok közöd van hozzá látom...
2011. ápr. 6. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Az elso valaszolo nagyon okosnak kepzeli magat!!! Ez egy semmire valo gitar, plane hogyha mar 4 eve jatszol.. Komolyan mondom hogy inkabb gyujts penzt, es ahogy mar elottem leirtak, vegyel egy Squie gitart Cort vagy Roland erositovel. Na azt nem fogod megunni egy fel ev utan!
2011. ápr. 6. 16:45
 6/13 Daweee000 ***** válasza:
Mert idővel rájön hogy milyen fost vett? Én is jártam már így, az ilyen kategóriás gitárok hamar szétmennek, és alapból sem a legjobbak, a hangolást rosszul tartják, külön kihívás rendesen behangolni, hogy ne zörögjön minden húr a remek bundoktól, rohadt magasra kell emelni a húrokat (ha egyáltalán beállítható rendesen) és még sorolhatnám. Lehet sz.rt venni, csak nem érdemes, pláne ha már van 4 év tapasztalat. Ennek a zenéről kéne szólnia, nem a technikával való küzdelemmel.
2011. ápr. 6. 16:48
 7/13 A kérdező kommentje:
de a 4 év az normál gitár , nem elektromos
2011. ápr. 6. 18:28
 8/13 Daweee000 ***** válasza:
Igazából nincs sok lényegi különbség köztük, csak hogy elektromoson könnyebb játszani plusz pár technika élvezhetőbben hangzik rajta, ne félj, nem kell az alapoktól újratanulni a dolgot, megérdemelsz egy minőségibb hangszert. Ha nincs elég pénzed, akkor játszhatsz olyat is hogy első körben csak magát a gitárt veszed meg, később erősítő és társai (addig meg opcionálisan rádughatod gépre is, vannak okos programok) de én a helyedben tényleg nem adnám egy Cort vagy Squier alá, mert csak a szenvedés menne vele.
2011. ápr. 6. 21:26
 9/13 A kérdező kommentje:

37.000 Ft-m van rá.de erősítővel együt kéne.az úgy szól jól.

(má sak azért is, mert a bandába nm tom a gépen tolni).

de sztem ennyiből nem jönne ki.

2011. ápr. 6. 21:40
 10/13 A kérdező kommentje:

[link]

ez mien??

2011. ápr. 6. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!