KPOPPEREK! Csak szerintem szánalmas, amit a MOMOLAND nevű lánybanda producerei művelnek?
Semmi különleges ötlet, a befutott számuk (Bboom Bboom) sikeres lett, de azt is lopták valahonnan (Sebero-Mi mi mi). Tényleg bármit el lehet már adni, ha kpopról van szó?
Meg jött ez a Baam számuk 60M+ megtekintéssel, teljesen ugyanaz a ritkus szinte, semmi változatosság, csak a klippet csinálták olyan giccsesre, mintha LSD-ztél volna, csakhogy jobban el lehessen adni.
Nekem legelőször is ismerős volt valahonnan a számuk (Bboom Bboom), és az amit leművelnek, az egy teljes plagizálással ér fel.
Az meg aztán mindennek a teteje, hogy ezzel a Baam-mel a saját előzőleg befutott számukat csinálták meg újra szinte, ha azt vesszük. Szánalmas.
Persze, ez még mindig nem a lányok hibája, mert nagyon tehetségesek és jó hangjuk van, hanem az ötlettelen producereké, akik lusták voltak kitalálni valami újat.
Ti mit gondoltok erről az egészről?
A serebro* egy orosz lánybanda ha jól tudom
Nem hallottam még a momoland zenéjét de sokan mondják hogy hasonlít,ezek szerint mégis
Hát ez van,majd bisztos jönnek egy másik számmal ami majd egyedibb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!