Melyik gitárt ajánlanátok leginkább ezek közül?
Megneztem par gitart, es odaig jutottam hogy keptelen vagyok donteni.
Jackson js11 dinky
Cort X2/X1
Ibanez grg140
Leginkabb metal zenet szeretnek jatszani, de az is szamit hogy a tiszta hangja is jol hangzon.
Erositonek a Blackstar LT echo 15W -ot neztem, de ha van jobb otletetek hasonlo arban, nyugodtan osszatok meg velem(ugyan igy a gitaroknal is).
Hát nem is tudom... Egy jó gitár motivál a tanulásra. Lelkesít, alig várja az ember, hogy újra kézbevegye. Egy gagyitól meg csak elmegy a kedve.
Persze, minden forma más, minden nyakprofil más, minden bundméret más, egy matt nyak más, mint egy rommálakkozott, stb stb stb, és az elején az ember még nem tudhatja, mi kell neki. De egy jól összerakott, korrektül bundozott, jól beállítható, hangolható gitár azért az kell. Egy superstrattal meg nem nagyon lőhet mellé az, aki metálkodni akar. Akinek telik rá, szerintem kezdésnek is nyugodtan bevállalhat akár egy 200-as kategóriát is, rosszul nem fog járni. Akinek nem, az viszont egy 60-65 ezres kategóriát azért célozzon meg, mert az alatt jó eséllyel csak csalódás lesz a vége, és kidobott pénz lesz az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!