Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik gitárt ajánlanátok...

Melyik gitárt ajánlanátok leginkább ezek közül?

Figyelt kérdés

Megneztem par gitart, es odaig jutottam hogy keptelen vagyok donteni.

Jackson js11 dinky

Cort X2/X1

Ibanez grg140

Leginkabb metal zenet szeretnek jatszani, de az is szamit hogy a tiszta hangja is jol hangzon.

Erositonek a Blackstar LT echo 15W -ot neztem, de ha van jobb otletetek hasonlo arban, nyugodtan osszatok meg velem(ugyan igy a gitaroknal is).

2018. aug. 5. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
# 10 Ebben egyetértek, ha kezdő vagy, akkor talán nincs jelentősége milyen gitáron tanulsz játszani. De akkor viszont teljesen felesleges 50-60 ezernél drágább hangszert venni, hiszen megtanulni játszani teljesen megfelelő egy belépőszintű gitár is.
2018. aug. 5. 12:06
 12/15 Mojjo ***** válasza:

Hát nem is tudom... Egy jó gitár motivál a tanulásra. Lelkesít, alig várja az ember, hogy újra kézbevegye. Egy gagyitól meg csak elmegy a kedve.

Persze, minden forma más, minden nyakprofil más, minden bundméret más, egy matt nyak más, mint egy rommálakkozott, stb stb stb, és az elején az ember még nem tudhatja, mi kell neki. De egy jól összerakott, korrektül bundozott, jól beállítható, hangolható gitár azért az kell. Egy superstrattal meg nem nagyon lőhet mellé az, aki metálkodni akar. Akinek telik rá, szerintem kezdésnek is nyugodtan bevállalhat akár egy 200-as kategóriát is, rosszul nem fog járni. Akinek nem, az viszont egy 60-65 ezres kategóriát azért célozzon meg, mert az alatt jó eséllyel csak csalódás lesz a vége, és kidobott pénz lesz az egész.

2018. aug. 5. 12:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Nemsokara lesz kb. 120ezer felretett penzem, abbol terveztem hogy veszek gitart es kombot.
2018. aug. 5. 16:51
 14/15 Mojjo ***** válasza:
@13: Na igen, azzal már lehet mit kezdeni. Én továbbra is a Cort KX-5-öt ajánlanám. A pici, 3 inches hangszórójú Blackstart hanyagolnám mellé, és, ha már Blackstar, a 20W-os Core Stereo V2-t nézném. És akkor marad némi pénz sallangokra, mint tok, heveder, kábel, pengetők, ilyesmik.
2018. aug. 5. 17:27
 15/15 A kérdező kommentje:
#14. Koszi, valami ilyesmire gondoltam, csak sok kozul nehez pont azt kivalasztani ami jo lehet.
2018. aug. 5. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!