Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zene tetszik nektek a...

Melyik zene tetszik nektek a leginkabb ezek kozul?

Figyelt kérdés

Pontozzatok oket 10es skalan, fontos lenne!! Koszonom elore is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. márc. 22. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Numerikus skálán nem szeretek pontozni, mivel nem is nagyon tudok, inkább írok egy rövid véleményt mindegyikről, aztán te eldöntöd, hogy az szerinted egytől tízig melyik számnak felel meg.

1. Az alap egészen tetszik, a refrén se rossz, viszont a versszakokon a rappelés nem annyira jön be, szóval a véleményem összességében neutrális. Nem zavarna, ha hallgatnom kéne, de magamtól nem nem venném elő.

2. Bones papát szeressük, ezt a számot ismeretem is, jóféle. Az instrumentál hangzása a trap beat-et leszámítva kicsit Boards of Canada-ra emlékeztet, ami egy jó dolog.

3. Az alap meg a refrén okésak, viszont az tetszik ebben a dalban igazán, hogy a hölgy nagyon jól rappel a versszakokon. Jó cucc, szerintem belehallgatok majd még a többi számába is.

4. Egyedül a hangzás által adott hangulat tetszik, minden más olyan eh.

5. Nem szeretem The Weeknd-et. Ezt a számot se.

6. Nem feltétlen az a fajta trap, amit általában szeretek, de mikor olyan napom van, hogy csak arra vágyom, hogy üssön a basszus, akkor szerintem még elő fogom venni.

2018. márc. 22. 16:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! Egyebkent egy mix-hez kellett.
2018. márc. 22. 16:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1.: 4

2.: 6

3.: 2

4.: 7 (Szöveget nem néztem ennél)

5.: 6

6.: 3

2018. márc. 22. 18:21
 4/4 anonim ***** válasza:

4,5 8-8 pont

A többi 4 és 6 között van

2018. ápr. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!