Giajjenno (AK26-ból) szerintetek roma származású?
Sztem ott csupán csak a világítás miatt tűnik olyan fehérbőrűnek, nem fehér ott se, és a szakálla is dús meg a haja is mélyfekete.
De Hiro-nak ott még hol volt a sok tetkója??? Azt tudom, h kopper volt sokáig meg emiatt sapiba járt, de az milyen régen volt már, h ilyen tetkómentes volt... Már alig emlékeztem rá, de ott is olyan kis helyeske volt, mint most!!! Persze lehet, h a kabát alatt van 1-2 "mintázat" az előző kommentelő által linkelt klipbe, de az arccsontján a csillag ott még sehol se volt, meg a szemöldöke fölött az a bizonyos felirat se. A szemöldöke fölé ez van írva cirkalmas betűkkel: Heartlove. És ez a két arctetkó olyan jellegzetes és jól is áll neki!!!
Szerintem Giajjeno roma, de nem vok fajgyűlölő. Tehetséges, ez a lényeg... Meg szép...
De Hiro messze übereli nekem Giajjenót mind kinézetbe, mind tehetségbe?
22/nő-Elfogult Hiro-rajongó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!