Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit hallgatnak a gothlolik?

Mit hallgatnak a gothlolik?

Figyelt kérdés
Gondolom mindenki tudja kik azok a gothlolik, csak az érdekelne , hogy mit hallgatnak:D pl együttes vagy típusba:D
2008. nov. 2. 14:07
 1/3 anonim válasza:
82%

Ez most komoly?

Ha ennyire evidens, kik azok a gothlolik (felteszem gothic lolitára gondolsz) akkor nem nehéz kisakkozni, hogy vajon milyen zenét hallgathatnak...

2008. nov. 2. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
Nem függ össze a ghot kinézet a zenehallgatással. Én imádom a ghotloli stílust, de death, power, progressziv metalt hallgatok. Gothot csak ritkán, az nem nagyon gyere be.
2008. nov. 2. 16:58
 3/3 anonim ***** válasza:

A gothlolik stílusa keletről, főként Japánból ered, szóval a zenei skála is többnyire Jrock, Visual Kei, esetleg Jmetal. Ezeket a zenéket mondjuk az átlag európai embernek azért nem könnyű elsőre megemészteni.

bandák: Malice Mizer, Luna Sea, Buck-Tick, Kuroyume, L'Arc~en~Ciel, Gackt, Dir En Grey, The Gazette, stb.

Európai szintérről meg ott vannak a gothlolik 'mostohaszülei' a viktoriánus gothok. Szerintem ezekben a körökben az ő zenéik is elég népszerűek.

bandák: Rasputina, Emily Autumn, Lacrimosa, stb.

Szerintem még a dark cabaret zenék is tetszenének. Régi vásári komédiák hagulatában előadott humoros morbid produkciók. Esetleg a Jógyerekek képeskönyve című színdarabban hallhattál ilyen zenét (The Tiger Lillies számok magyarra fordíva).

bandák: The Tiger Lillies, Dresden Dolls, Voltaire, stb.

2010. febr. 12. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!