A Linkin Park 2014-es albumát miért hagyja mindenki figyelmen kívül? (Bővebben lent. )
Figyelt kérdés
A Linkin Parkkal kapcsolatban mindig megy a nyafogás, hogy miért váltottak stílust a Meteora után. Sokan azt állítják, hogy a Meteora óta nincs egy jó albumuk se, elb*****ak stb. Erre 2014-ben kijöttek egy f***a albummal (The Hunting Party), ami totál a Meteora meg a Hybrid Theory hangzásvilágát hozta vissza egy az egyben. Mégis az emberek nagy része magasról sz**ik erre az albumra, jobban, mint a banda bármelyik másik, Meteora után kiadott lemezére. (Ismerek nem egy olyan embert is, aki még csak nem is hallott erről az albumról, de fikázza Linkinéket, hogy elcsesződtek 2003 után!!!) Miért van ez? Pedig ez a Hunting Party minden figyelmet megérdemel, és szntem teljesen kielégíthet egy a régi Linkin Parkot visszasíró embert.2018. júl. 27. 23:00
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, az emberek miért nem hallgatják a The Hunting Partyt, szerintem az összes albumukba van valami jó
12/12 anonim válasza:
Szerintem a Linkin Parknak nincsenek rossz albumai... ők mertek műfajt válatani, mertek újat kipróbálni... mindegyik albumbak meg van a saját mondnai valója, és én azért sem tudom megunni a zenéjüket, mert ennyi műfajban kipróbálták magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!