A Linkin Park 2014-es albumát miért hagyja mindenki figyelmen kívül? (Bővebben lent. )
A The Hunting Party nem egy rossz album, de mégsem az a stílus, amit a banda megteremtett anno, és ami világhírnevet hozott nekik. Hiába írod, hogy egy az egyben, ugyanaz a hangzásvilág, mert inkább csak az újabb, pop-os stílusuk, kicsit rockosabbá tételéről van szó.
Én, speciel sokat hallgattam azt az albumot. Egyértelműen, jobb volt, mint az azt, közvetlen megelőzőek, bár nekem nem hozta vissza azt a rég elfeledett érzést. Amúgy, jó irány lett volna a THP, csak hát, mint tudjuk, az utolsó albumuk, még popósabb lett.
Te miről beszélsz?
Az megint egy olyan album volt, amin látszott, hogy fingjuk nincs mit csinálnak.
Egyáltalán nem olyan a hangzásvilág, semmi köze az egészhez.
Az utolsó album meg full pop volt.
Az a baj sok Linkin Park rajongóval, hogy annak idején nem egy bandát szerettek meg, hanem egy stílust, (csak ők ezt nen tudatosítják magukban) és onnantól kezdve, hogy nem azt a stílust játszák máris kezdik fikázni őket. Pedig a Linkin Parkot nem a stílusuk tette különlegessé, hanem az érzelmek, amiket Chester a hangjával a banda pedig a zenével közvetíteni tudott. És ez a többi albumokon is megmaradt, az változott, hogy a fő érzelem nem a düh vagy a harag lett. És ha ezt vesszük a későbbi dalaik semmivel sem rosszabbak, sőt vannak sokkal egyedibb, érettebb dalaik.
A THP pedig tényleg nem ugyanaz a hangzásvilág. Egy kemény rock album de nem az a stílus, ami régen volt.
nincs hallásod
LP mindig is egy marketing zenekar volt, azt játszották ami eladható volt...
Oké, egy kicsit lehet hogy túlzás volt az az állítás, hogy a 2014-es lemez egy az egyben olyan volt, mint a Hybrid/Meteora kettős, de a 2003 után kiadott Linkin albumok közül kétségkívül az az album hasonlít a legjobban a 2000-es évek elejei LP-re - a Minutes-ATS-LT trió nem igazán, a One More Light meg aztán pláne nem.
Szerintem a Hunting Party az a lemez, ami miatt nem ésszerű az, amit oly sokan hangoztatnak, vagyis hogy az LP-nek a Meteora óta nincs egy értelmes albuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!