Az Asking Alexandriát csak emok hallgatják?
Figyelt kérdés
2018. júl. 3. 13:35
2/10 anonim válasza:
nem mert rockerek is.
amugy vannak még emok? jesszus, ez akkor volt divat mikor 4.es voltam általánosban, ennek már 10 éve
3/10 anonim válasza:
Ezt az együttest 16 éves tinik hallgatják.
4/10 A kérdező kommentje:
#3 ez igaz én az vagyok :D
2018. júl. 5. 21:20
5/10 anonim válasza:
20 éves metalhead vagyok, death metal, metalcore/deathcore, alternative metal/nu metal a fő műfajaim. De hallgatok underground rapet (Bones (ő a király :D), Suicideboys, Lil Peep, Ghostemane (uccsó 3 lehet nem is underground) stb), elektronikus zenét, prodigy!!, aggrotech, electronica, industrial, dnb, psytrance zenéket. Ja meg punk rockot is szeretem, meg a klasszikus rapet is (2pac, Eminem stb). Meg egy kis darkwave se árt. Amúgy rockon, metalon belül mindent meghallgatok, és igen belefért az Asking is, pedig nem vagyok emo.
6/10 Káposztáskenyér válasza:
Hát mivel kezdenek Heavy metal-t is játszani ezért kezdenek bevonzani nyitottabb metalhead-eket, de emók vannak többségben, de nem csak emók hallgatják.
7/10 anonim válasza:
Nem, az Asking alapból nem emo.
8/10 anonim válasza:
Én nem vagyok emo és tini sem vagyok mégis szívesen hallgatom.
9/10 anonim válasza:
Biztos, nem. Én gyakran hallgatok Sex Pistolst, mégse vagyok punk. Szerintem már nem igazán van olyan, hogy valaki annyira sznob legyen, hogy csak egyetlenegy alműfaj érdekelje... :D
10/10 anonim válasza:
Én is hallgatom szívesen,Morte et Dabo a kedvencem :D
Nem vagyok emo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!