Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan híres énekes aki a...

Van olyan híres énekes aki a karrierje elején küzdőtt az énekléssel vagyis nem igazán volt jó hangja de idővel fel fejlődőtt és sztár? Lehetséges hogy "nem túl jó hanggal" később valaki sztár lesz?

Figyelt kérdés
2018. júl. 1. 21:25
 1/5 Mojjo ***** válasza:

Épp most hallgattam Rebecca Blacket Kuet Hugo Schneideréktől.

Innen indult (valószínűleg a világtörténelem egyik legrosszabb száma): [link]

Ez volt hat éve, és öt évvel később, egy éve már itt tartott: [link]

Most pedig itt: [link]

Sztárnak talán nem sztár, bár antisztár volt a Friday idejében. Viszont azt megmutatta, hogy kitartással és kemény munkával a legmélyebb mélységekbők is fel lehet kapaszkodni.

2018. júl. 1. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. A sztárság meg nem az énekhangon múlik, Selena Gomez, Taylor Swift nem jó énekesek pedig már vagy 10 éve híresek és bámilyen énektanárt meg tudnának fizetni, csak nem érdekli őket.
2018. júl. 2. 02:05
 3/5 Mojjo ***** válasza:
@2: Taylor egy erős közepes énekes, popénekesi viszonylatban teljesen rendben van, Selena pedig, amennyire tudom épp eleget járt és jár énektanárhoz és igyekszik képezni a hangját, csak épp ennyi van benne, ennyire képes. Egy átlagemberhez képest ő is jóval jobban énekel, csak énekeshez mérten kevés, amennyit tud. Mindenesetre az jól látszik az ő példáján keresztül, hogy nem mindenkinek határtalanok a képességei. De próbálkozni kell, anélkül nem tudja meg senki, meddig juthatna.
2018. júl. 2. 03:24
 4/5 anonim ***** válasza:

# 3

Selenának iszonyatosan rossz tanárja van, egyszer feltöltött egy videót és abban látszik, hogy mennyire félretanítják.

Taylor pedig igenis rossz ahhoz képest, hogy gyerekkorától tanul. Abból kiindulva, hogy gitározni is vagy 20 éve gitározik, mégsem tud egy barrét produkálni, szerintem a motivációjában keresendő a hiba.

2018. júl. 2. 05:25
 5/5 Mojjo ***** válasza:

@4: Egész pontosan mi a gondod Taylor énektechnijával/tudásával?

Igen, nyitott akkordokat játszik, de ha épp azt kell, akkor azt kell. Ebből én nem tudom megmondani, tud-e barrét fogni. Lehet igen, lehet nem. Az biztos, hogy nem tartozik a világ legtechnikásabb gitárosai közé :D És persze, ha neki arra kell a gitár, hogy egyszerű akkordokkal elkísérgesse a saját énekét, ez a motivációja a gitározásra, akkor igen, a motivációjában keresendő az ok, kérdés, hogy ez mennyire negatív. Nem látom, hogy gond lenne azzal, ha valaki ennyit szeretne a gitárral elérni és megvalósítani, nem többet.

2018. júl. 2. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!