Létezik olyan csapat a kpop-ban, ahol minden csapattag megújította a szerződést?
Figyelt kérdés
En eddig úgy láttam, ha lejár egy szerződés, akkor legalább 1 csapattag nem újítja meg, rosszabb esetben feloszlik egy banda. (2NE1, Sistar, stb.) Van olyan csapat ahol ha lejárt a szerződés, akkor minden csapattag megújította?2018. jún. 30. 09:18
2/9 anonim válasza:
Én is a Shinee-t írtam volna, mint az előttem válaszoló.
Nagyon gondolkozom másokon, de nem jut eszembe más csapat... :/
4/9 anonim válasza:
SHINee egyszer már megújította, minden tag.
Bigbang már kétszer is megújította! (És ígéreteik szerint harmadjára is megfogják.)
A Suju tagjai is megújították.
A TVXQ (2tag) is megújította.
FT Island is.
5/9 anonim válasza:
A SHINee most júniusban újította meg :))
Szerintem az EXO tagok is együtt újítják meg (most meg főleg hogy Yixing is visszatért TT)
Általában az “öregebb” groupok, akiknek jól megy szokott így tenni
A girlgroupok közül meg szerintem azok akik már több mint öt éve debütáltak, de még nem érte el őket a hét éves átok
A Super Junior meg már saját magát menedzseli, így nekik teljesen másmilyen szerződésük van
9/9 anonim válasza:
Twice (és remélhetőleg a Blackpink is megfogja, de az nem biztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!