Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Kpop lánybandák miért nem...

A Kpop lánybandák miért nem olyan sikeresek, mint a fiúcsapatok?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, mintha a lánybandák sokkal kevésbé lennének ismertek. Ez miért van? Egy lánycsapat miért nem érhet el akkora sikereket, mint egy fiúcsapat?

2018. febr. 13. 14:19
 1/7 anonim válasza:
Szerintem lány bandák közül is vannak jók,de nekem is inkább a fiú bandákból vannak kedvenceim. De nagyon szeretem a lánybandák közül a BlackPink-et is és a Twice is eléggé jó. De szerintem a fiú bandák zenéi,azért jobbak,mert pörgősebbek. De mondom a lány bandák is jók :) Szóval mind a kettő egyaránt ugyan olyan jó,szerintem.
2018. febr. 13. 14:34
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Mert a Kpop rajongók igen jelentős része nyáladzó tinilányokból áll, akik nyilvánvalóan a babaarcú fiúkért rajonganak.
2018. febr. 13. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
A lányokat sokszor erősebb kritika éri. Mindkét nem magas elvárásokkal találja szemben magát, de a lányoknál valahogy nagyobb ez a külső nyomás.
2018. febr. 17. 23:26
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Az mindegy, hogy K vagy nem K.

Ez alap emberi viselkedés: Lányok szoktak rajongani menő, híres, tehetséges, rátermett, valamit elért, stb. emberek irányába.

Fordítva egy fiú egója eleve el se bírná viselni, hogy egy lány híresebb, gazdagabb, menőbb nála, ő meg hozzá képest egy senki, és akkor kezdjen el ott sikongatni, mint valami senki, a többi senki között. Fiúk így nem viselkednek. Fiúknak olyan lány kell, aki előtt fel tudnak mutatni valamit, nem pedig átélni a senkiségüket. Ezek alapvető pszichológiai nemi különbségek.

Ezért vannak inkább fiú bandák, ez mindig így volt.

2018. febr. 18. 02:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lássuk be, a Twice, Blackpink, 2NE1, SNSD, Sistar stb sikerei nem igazán törpülnek el a BTS, Bigbang, EXO és had ne soroljam tovább, népszerűsége mellett. Az egy tény, hogy Amerika és a közvetlen környezetünk rajongóinak nagyrésze vak és elfogult tinilányokból áll, de például Koreában nagyon is népszerűek a lányok.
2018. márc. 13. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért vannak sikeresek lánybandák is.

Én nem vagyok nyáladzó tini lány (a tini igaz belőle, de a többi nem), nekem az a bajom a lánybandákkal, hogy egyszerűen a dalaik egyáltalán nem jönnek be. Van pár kivétel, meg úgy összességbe a lány előadókkal sincs bajom, szoktam hallgatni sokat, de egyszerűen a kpop lánybandák dalai nem annyira tetszenek. És szerintem sokan így vannak vele, a környezetemben is sok kpopper így vélekedik. Sokan arra fogják az egészet, hogy "nyáladzó tini lányok, csak a fiúbandák érdeklik őket", pedig szerintem sokaknak maga a stílusuk nem jön be. De szerintem egy lánybanda is simán elérhet akkora sikereket, mint egy fiúbanda.

2018. márc. 20. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
A BLACKPINK elég sikeres lány banda, már a Billboard-ig is eljutottak ha jól tudom
2018. júl. 12. 13:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!