Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki szereti a rock zenét? Mit szokott hallgatni főleg?

Figyelt kérdés

2018. jún. 29. 16:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Már nagyon kevés rock zenét hallgatok inkább a metál, ami nekem nagyon megy. Nem, én nem keverem a kettőt, mert nagyon más stílus. A nagy kedvencem a Doors, Zeppelin, Kansas, AC/DC, Deep Purple, Uriah Heep, de még hallgattam ZZ Topot és Blondiet, Twisted Systerst. Magyarok közül ki nem állhattam az Eddát, mert túl sok rajongójukkal találkoztam, akik agresszívek voltak. De nagyon szerettem a Beatrice, Omega, Tűzkerék (!!!). Nem a zenekart, de sok számot szeretem a Bikininek, a Piramisnak.

Blues vonalon Rackák minden mennyiségben(!), Deák Bill, Török Ádám, Takácsa Tamás.

2018. júl. 4. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Jelen. A kedvenc bandáim:Skillet,Linkin Park, Black Veil Brides, Three Days Grace, Motionless In White és Marilyn Manson.
2018. júl. 6. 20:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az 1. válaszoló írta le jól.
2018. júl. 23. 10:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Linkin Parkon nőttem fel és a hasonló zenekarokon, mert akkor voltam 7. osztályos amikor megjelentek, és akkor csak kazettán mentek a másolgatások, elég kevés zenét ismertem

Aztán bejött az internet korszak és megnyílt minden új

Azóta már hallgattam szerintem 2-3 ezer rock/metál zenekart,de mai napig nincs kedvencem, valamikor a keményebb vonal megy, death metal, black metal, deathcore, valamikor 60-70es évek alapművei Led Zeppelin és társai, nyaranta rámjön a Pop-Punk láz és akkor előkerülnek a Blink 182 típusú zenekarok

De folyamatosan hallgatom a szimfonikus metálokat is

Annak örülök, hogy nem ragadtam meg egy stílusnál, Spotifyt használok már évek óta, így mimdem kéznél van :)

Magyarokat se tartom már sokra, beleuntam, annyira egysikú az egész, de a mai napig egyik kedvencem a Subscribe

De amin felnőttem és amiket imádtam azokat hallgatom a legkevesebbet, mióta megismertem olyan zenekarokat amik már akkor is voltak, amikor én még meg se születtem, nah azóta a Linkin Park féle zenekarokat már kevésbé értékelem, ettől persze elvitathatatlan a Nu Metál egyik alapítója

2018. júl. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!