Egy hozzáértő ember segítene? Tudok vele valamit kezdeni?
Sziasztok! Egy elég fura dologgal fordulok hozzátok!!!
15-16 évesen rettentően vékony hangom volt(már 18 vagyok) és azóta nagyon durván bemélyült a hangom.
Annyira,hogy ha új emberekkel találkozom megjegyzést tesznek rá,hogy woow..ez durva mennyire mély hangod van
De tényleg, az iskolában az énektanár megmondta,hogy elég érdekes orgánummal rendelkezem koromhoz képest karcos meg ilyenek
Nagyon ritkán hallgatok rock zenét,nem az én világom. Nagybátyámnak van egy hangstúdiója, ott próbálgattam magam(rockot énekeltem), és még magamon is meglepődtem
nagyon durván kitudom tartani a hangom, mélyen és vékonyan is.full laikus vagyok hozzá,lehet most hülyeségeket mondtam,de így gondolom
Esetleg egy énekes tudna erre valamit mondani? vagy csak ez egy adottság? Esetleg megéri képezni?
Nem vagyok hozzáértő, de azért van "zenei affinitásom"...szerintem, ha érdekel a dolog, és élvezed az éneklést, akkor mindenképp érdemes foglalkoznod vele, akár csak hobbi szinten is. :) Tovább képzés nélkül is fejlődni fogsz, ha csak simán gyakorolsz, de énektanárhoz eljárni sem vesz el sok időt...
Felvételt nem akarsz küldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!