Crafter gitárok milyenek?
Az amerikai, vagy a koreiai Crafterek érdekelnének? Az amerikaiaknak viszonylag jó hírük van, a koreaiaknak, amennyire tudom és látom, nagyon nem. Viszont rendes, hagyományos klasszikus gitárt csak a koreai Crafter gyárt.
Én a helyedben klasszikus gitárból, ha nagy gyártók termékei érdekelnek, Cordobát (USA), Ortegát (Németo.), vagy Manual Rodriguez-t (Spanyolo) néznék, de még inkább megnézném a kisebb Spanyol manufaktúrák itthon is kapható termékeit, mint Camps, vagy Francisco Bros. (Ami azt illeti, pontosan ezt is tettem, feltételes mód nélkül.) A kétes hírnevű, klasszikus gitárokat csak úgy mellékesen, nem pedig főprofilban gyártó gyártók termékeit hanyagolnám...
Ja bocsi, én csak a márkára gondoltam, hogy olyat használok :D meg hogy koreai, de igen, tömör testű, nylon húros
bocsi. mindesetre az a modelljük elég jó minőségű, akusztikus gitárokat nem ismerek tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!