Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Crafter gitárok milyenek?

Crafter gitárok milyenek?

Figyelt kérdés
Használ itt valaki olyat? Akusztikus, klasszikus gitárok érdekelnének

2018. jún. 24. 11:17
 1/4 Mojjo ***** válasza:

Az amerikai, vagy a koreiai Crafterek érdekelnének? Az amerikaiaknak viszonylag jó hírük van, a koreaiaknak, amennyire tudom és látom, nagyon nem. Viszont rendes, hagyományos klasszikus gitárt csak a koreai Crafter gyárt.

Én a helyedben klasszikus gitárból, ha nagy gyártók termékei érdekelnek, Cordobát (USA), Ortegát (Németo.), vagy Manual Rodriguez-t (Spanyolo) néznék, de még inkább megnézném a kisebb Spanyol manufaktúrák itthon is kapható termékeit, mint Camps, vagy Francisco Bros. (Ami azt illeti, pontosan ezt is tettem, feltételes mód nélkül.) A kétes hírnevű, klasszikus gitárokat csak úgy mellékesen, nem pedig főprofilban gyártó gyártók termékeit hanyagolnám...

2018. jún. 24. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Én használok, és nagyon jó, jobb mint amiket kipróbáltam hasonló kategóriában ( mint például a Cort Sunset NY). Az enyém koreai, és kényelmes, jó hangja van, jó minőség, nem hamis, jó az elektronika
2018. jún. 27. 21:49
 3/4 Mojjo ***** válasza:
@2: Egy Cort Sunset Ny-t a legnagyobb jóindulattal sem hívnék azért akusztikusnak :) A tiéd is szogorúan kihangosított játékra optimalizált elektroklasszikus?
2018. jún. 27. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, én csak a márkára gondoltam, hogy olyat használok :D meg hogy koreai, de igen, tömör testű, nylon húros

bocsi. mindesetre az a modelljük elég jó minőségű, akusztikus gitárokat nem ismerek tőlük

2018. jún. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!