Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Régi Aria gitárok mennyire...

Régi Aria gitárok mennyire jók, megbízhatóak?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan egy 94 körüli ProII-ről lenne szó, superstrat :) Floyd Rose, H-S-S, Éger test :) Ti megvennétek, mennyit érhet? :D az új ára úgy láttam 500 dolcsi körül volt :)
2017. aug. 18. 18:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is van egy Aria gitárom. Hasonló korban van, de a mai napig gitár! Ráadásul az enyém az olcsóbb MAC-STD szériából van, sima vintage tremolóval. Nem mondom, ráférne már egy nagygenerál, mert a kulcsok azért már nem tartják olyan biztosan a hangolást, de más baja nincs. Első gitárom, van mellette másik 4, ezért nem foglalkoztam vele egy ideje. De szeretném kicsit rendbe hozatni, mert nagyon jó kis gitár. Sajnálnám, ha csak a sarokban porosodna.

Na de rátérve a te gitárodra. Az értéke nagyban függ attól is, hogy lett-e módosítva. Ha '94 óta érintetlen és minden eredeti rajta, akkor egy gyűjtőnek viszonylag sokat érhet. De azért ez még nem olyan idős gitár, ami gyűjtői darabnak számítana. Ráadásul (gondolom én) széria gitár. Tehát nem egyedi vagy limitált kiadás, hanem sorozatgyártott, ami persze nem feltétlenül baj.

Ha mondjuk kis lett cserélve a hangszedő, hangolókulcs, elektronika, aktív lett beépítve, akármi... Az dobhat kicsit az áron. Ha mondjuk beépítettek egy EMG 81-et a nyakhoz, vagy mit tudom én. :)

Szóval így látatlanban nehéz megmondani, hogy mennyit "ér" a hangszer. Mindig az a kérdés, hogy az ember mennyit szán rá. Ha beleszeretek egy gitárba, mert megtetszik a hangja, kényelmes, szép, akármi... Akkor nem azon a 10-20 ezer forinton fog múlni, hogy megveszem-e. :)

Ha mindenképpen muszáj lenne látatlanban beárazni, akkor most így hirtelen olyan 60-70 ezret mondanék rá. De ez nagyon sok mindentől függ. Alkatrészek, állapot, stb...

2017. aug. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!