Enigma egy dalának címe?
Ismerős óvis gyereke totál beleszerelmesedett ebbe a rövid "mondókazenébe" --ahogy ő elnevezte-- ezért szeretném felkutatni a címét a dalocskának, hogy ne csak egy 3órás lista végén találja meg. Hiába van feltüntetve a listán 2:42:42 nél Feel Me Heaven című szám , nekem ezen a címen ezt adja a kereső : https://www.youtube.com/watch?v=oxpcyJr_jwo
Mi a rövid dalocska címe, ami 2:42:42-től kezdődik?
Ha megvan, linkeljetek elérhetőséget is, ahol "szólóban" elérhető!
Tecsőd = Youtube :-)
Amúgy itt érdemes kutakodni megjelenések után:
Kis túlzással, ami a Discogson nincs fent, az nem jelent meg.
Itt jelzik azt is, ha kalózkiadásról van szó (Unofficial a hivatalos jelölése némi eufémizmussal).
A kilencvenes évek elején Magyarország is tele volt másolt kazettákkal, nem hivatalosan sokszorosított kiadványokkal, én magam láttam lemezboltban lengyelektől beszerzett "EuroStar" és "Takt" kazettákat jelentősen drágább áron, mint amennyiért a városi piacon árulták maguk a lengyelek. Szóval volt itt minden.
Most már annyi a különbség, hogy gyakorlatilag egy kis befektetéssel bárki csinálhat zenét, akár másolhat stílusokat, és ezt felteheti a YT-ra olyan névvel és címmel, amilyennel csak akarja. Ma már a letöltés a szürke-fekete sáv, a másolásnak nincs értelme, sokszor gyorsabb valamit letölteni, mint elővenni a CD-t vagy a DVD-t.
Rákerestél, és nem lett meg?
Olyan szolgáltatás, hogy belehallgat a zenébe, és megmondja, mi az. Érdemes a böngésző addont felrakni, és amikor épp az ismeretlen zene megy, akkor katt rá.
[link] Ezt találtam.
Azt írja, Android alkalmazás. Az gondolom, a telefonra való, nem értem a netes szaknyelvet. Vagy ez mehet a Win10 mellé is ? (laptopom van)
Ezt leltem, de mielőtt továbbengedne, telepítés előtt belépést akar.
Hova? Gmailba, vagy vmi speckó dolgot akar? Esetleg regisztrációt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!