Milyen félakusztikus gitárt ajánlanátok 150 ezerig?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy félakusztikus (szokták jazz gitárnak is nevezni) gitárt vásárolni. Ibanez, Cort, Gretsch, ezekek nagyon tetszenek, melyiket ajánlanátok?2018. jún. 7. 20:13
1/7 anonim válasza:
Végre valaki nem írta a Gibsont :D
Habár a Cortot írtad,ami már Gibson elvileg.
Ha használtan veszed akkor egy Gretsch G2622T is százötven alatt van,vagy picit szánj rá többet,nagyon megéri!!
Én B.B. King stílusú jamekhez használtam,pedig LP fanatikus vagyok :)
2/7 Mojjo válasza:
@1:
"Habár a Cortot írtad,ami már Gibson elvileg."
???
Vagy valamiről nagyon lemaradtam (és úgy látom így hirtelen, hogy a teljes internet is), vagy valamit összekevertél.
3/7 anonim válasza:
Mojjo
Csődközelben a Gibson (nem a túlárazott gitárok miatt,nyugi,a Philipses biznisz nem jött be) és a Cort vásárolta fel egy csomó gyárát.
Google egyből 837292 oldalt kiad ahol taglalják hosszasan mi történt. Hogy pont a Cort vásárolta fel a gyárak egy részét,azt belsős forrásból tudom :)
4/7 Mojjo válasza:
@3: Köszi! Igen, a Gibson gondjairól tudok google nélkül is. Ez a Cortos felvásárlás nem volt tiszta. Mondjuk én megvárom a hivatalos megerősítést.
5/7 A kérdező kommentje:
Pont ezt a Gretsch-t neztem ki enis csak tremolo nelkul. Kicsit felek tole, nem hasznaltam meg soha.
2018. jún. 8. 17:44
6/7 anonim válasza:
Ez nem olyan tremolo mint ami a stratokban van,nyugi,teljesen más mechanika,kicsit se hangolódik el a gitár tőle,tapasztalatból mondom
7/7 anonim válasza:
Gretsch G2622 Streamlinerem van, nekem ez nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!