Szerintetek melyik a legjobb Slayer album?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 21:43
1/9 anonim válasza:
Az összes. :) Slayer fan most és mindörökké! 19/F
2/9 A kérdező kommentje:
Vannak még jó zenei ízléssel rendelkező emberek :D
ha még valaki Slayer fan akkor írjon
2018. jún. 4. 20:26
3/9 anonim válasza:
Helló :D Reign in Blood-ot mondanám. Raining blood szerintem a metál egyik legnagyobb himnusza és az a breakdown..Omg Bár nem vagyok annyira belemélyülve a dalaikba mint mondjuk az első 2 kedvenc bandámnál de nagyon adom őket. Rohadtul élveztem eddig amiket hallottam,teljesen megőrülök közben és csak feljebb feljebb akarom venni a hangot,ki nem sz.rja le a szomszédokat :D
4/9 anonim válasza:
Engem a riegn in blood és a god hates us all fogott meg leginkább de a repentless, season in the abyss meg a south of heaven is király
6/9 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de nekem a Diabolus is nagyon bejött tőlük.
Top 3. nálam, kedvenc számokkal
Reign in Blood: Angel of Death
God Hates Us All: Disciple
Diabolus in Musica: Perversions of Pain
7/9 anonim válasza:
Repentless
Nekem ez az album tetszik a legjobban tőlük! 😀😀 De a többit is imádom! 😉
9/9 anonim válasza:
A Reign of Blood is nagyon ütős album, viszont én a South of Heaven-t preferálom.
Bölcs döntés volt csökkenteni kicsit a tempón az előző albumok után (azért ezt sem mondanám lassúnak). Az utolsó két albumot még nem hallottam, odáig még nem jutottam, tekintve hogy nem rég kezdtem el Slayer-t hallgatni. 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!