Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van esetleg valaki aki megy...

Van esetleg valaki aki megy BTS koncertre?

Figyelt kérdés
Mi a barátnőmmel és anyujával meg apummal mentünk volna. Hetekkel ezelőtt megterveztük, mert tudtuk milyen hamar elkelnek a jegyek. ma pontban 9-kor elkeztük megvenni a jegyeket, de a végén mikor fizetni kellett volna megláttuk, hogy a 4 jegy összesen 600.000 lett volna. Pedig a legolcsóbb szektorba mentünk volna. tegnap még 30.000 volt egy jegy. Így aztán nem vettük meg. most nagyon szomorú és mérgesek vagyunk. lehetséges hogy egy nap alatt így felmenjen az ára??? (Berlinbe mentünk volna)

2018. jún. 1. 11:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ja és elfelejtettem írni, hogy ticketmasteren is 600.000 volt. Pedig az megbizhato oldal :"/
2018. jún. 3. 06:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom minél kevesebb a jegy annál drágább.
2018. jún. 6. 22:39
 13/14 anonim válasza:
Lehetetlen, hogy ticketmasteren négy jegy, a legolcsóbb szektorból 600 ezer lett volna. Mi is ott vettük, és még sokan mások... létezhetetlen. Valami itt nagyon nem stimmel. Mi vip jegyeket vettünk,ami a legdrágább, és még úgy sem volt 600 ezer.
2018. jún. 9. 17:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsi, nem 600, hanem 60.000 :DD
2020. máj. 6. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!