Bikini egyuttes rajongok, szerintetek igaz?
Figyelt kérdés
2 koncerten voltam edfig,es D.Nagy Lajos mindketzon komor volt,egyik szam jott a masik utan,kozotte csak megkoszonte,nem sokat beszelt.Vajon azert mert play beck rol ment!A zene valodinak tunt..de az rnek ,nem tudom...Amugy szetetem a szamait .2018. máj. 14. 10:36
1/3 anonim válasza:
14 éves korom óra szeretem a bikinit (most 49 vagyok) voltam eleg sok koncertem, mindig élő koncertet adnak, még a legegyszerűbb falunapin is. D Nagy lajos nem egy bőbeszédű, komornak nem mondannám, Ő ilyen. Keress rá olyan műsorokra ahol nyilatkozik, vagy újság cikkekre, és sok mindnet meg tudsz róla, vagy az együttesről.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2018. máj. 14. 11:29
3/3 anonim válasza:
A zongora évek òta cd-ről megy, de a többi élő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!