Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez megvalósítható?

Ez megvalósítható?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyjából jó a hangom, mármint már nyertem ének versenyt és már nagyon sok saját dalt írtam, dallammal és szöveggel együtt. Szerintem van olyan, amit már érdemes lenne megjelentetni, vagy nem tudom hogy szokták azt mondani. Vannak ismerőseim, akikkel a videóklippet meg tudnám csinálni, mert ők ilyesmivel foglalkoznak. Viszont nem tudom, hogy egy nagyon jó minőségű hang felvételt (mint amilyenek a zenék szoktak lenni), zenei aláfestéssel, hol tudnék megcsinálni. Ilyet hangstúdió szokott vállalni? Az énekesek ezt hogyan szokták kezdeni? Mondjuk ha felhívok egy hangstúdiót, akkor totál hülyének néznének? Lehet ez az egész, amit leírtam butaság, és egyáltalán nem is így kell kezdeni. Ebben van aki tudna segíteni?

2018. ápr. 29. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Neten keress zeneszerzőt, vagy hangszerelőt. Vannak, akik kifejezetten ilyen szolgáltatást kínálnak. Az éneket valószínűleg ők is fel tudják venni ott helyben, ahhoz nem kell sok cucc.
2018. máj. 2. 08:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Oh, köszi ez jó ötletnek tűnik. Likeoltam.
2018. máj. 2. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!