Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan gitár, ami akkusztik...

Van olyan gitár, ami akkusztikus de egy kicsit elektromos is, szóval lehet csatlakoztatni erősítőhöz?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 22:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Lehet venni elektromos gitárt CSAk egy pengetövel, meg anélkül is.

Viszont a stilusod igen alpári, szégyellheted magad, hogy csak igy tudsz irni/beszélni, igen gusztustalan vagy.

2010. jún. 13. 08:27
 12/21 A kérdező kommentje:
Aha, kössz.
2010. jún. 13. 09:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de a leírásod alapján hatalmas arc lehetsz. xD
2010. jún. 13. 09:29
 14/21 Daweee000 ***** válasza:
Nem kell feltétlenül akusztikussal kezdeni ha az elektromos tetszik jobban, ha nincs pénz, elég ha megveszed csak a gitárt, aztán ha összejön még, veszel erősítőt, effektet, meg mindent. Amúgy mennyi pénzed van rá? Segíthetünk keresni valami jót.
2010. jún. 13. 11:00
 15/21 anonim ***** válasza:

22:57 vagyok... Hát ha naturba vagy ilyen, akkor oké...

És most figyelj. Nem minden a készről szól.

1962-ben volt egy sima, orosz, 7 húros, akusztikus gitárom, gyönyörően szólt, akkor ért ide a Beatles meg a Rollim Stones. Ezeket csak suttyomban a RadioLuxemburgon lehetett hallgatni, mert hogy mételyeztek minket.

A gitár: vettem két ajtómágnest, rátekertem 1000 menetet vékony /0.08mm/ huzalból, kibeleztem egy akkor még elektroncsöves rádiót,ez lett az erősítő, rákötöttem ezt a hangszedőt és szólt. Pár évvel később Jimmy Hendrix hatására újra "belekotortam" az erősítőbe, és voile! volt torzítóm is...

Így is lehet...

2010. jún. 13. 11:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy Rolling Stones, elírtam..
2010. jún. 13. 11:06
 17/21 A kérdező kommentje:

xD Utolsó,-> Isten áldja az ilyen okos emebreket. Mindig is felnéztem azokra, akik mindent meg tudtak oldani. De én nem vagyok ez a szerelő tipus. Hogy nagyon őszinte legyek, asszem hogy semmit se értettem amit mondtál. XD azért még mindig felnézek rád.

Na, hogy is mondjam. Najó, megmondom az igazat, most minek titkolózni. Gondoltam kitalálok valami nagy szöveget, hogy ilyen meg olyan módszerekkel vért izzadva tudok pénzt szerezni a gitárra, mert ez az életem, meg majd ilyen rocksztár leszek, de most inkább az igazságnál maradok.

Nincs melóm (de hát f.szt! még 13 vagyok!) És ANYÁM fog gitárt venni. SZülinapomra. Úgy volt, h elektromos, de az túl sok, és azt mondam, h jó akkor akkusztikus. És ez a sz.ar meg utálom az akkusztikust. Szóval még azt se tom mennyi pénzt szán rá, eléggé gázos a helyzet. na de gyerekek, ha találnátok valami olcsó, silány elektromos gitárt, akkor szólnátok nekem? Csak gyakorolni kéne. Majd ha elköltözök úgyis veszek egy jobbat, de meg kell tanulnom valamin...

Kössz mindenki. Áldás és békesség mindenkire, aki segített és segíteni fog. Tegyünk embertársaink kedvére. Viszonoznám, ha tudnám ki vagytok..... =)

2010. jún. 13. 12:10
 18/21 anonim ***** válasza:
beszélj anyuddal, hogy ne meglepi gitár legyen, hanem hogy te ilyet meg ilyen szeretnél. vagy menjetek el együtt a hangszerboltba, hogy ennyi meg ennyi pénzért milyen elektromos gittyót tud ajánlani a boltos. ez nem a téma, hogy a zsákbamacska is jó lehet. ha nem akarsz mégse akusztikust, mondd meg neki. csak ha lehet, finoman, ne ilyen stílusban, mert akkor még akusztikust se fogsz kapni.
2010. jún. 13. 13:17
 19/21 anonim ***** válasza:

Szevasz!

11:05 vagyok.. Csak zárójeles a megjegyzésem, ne szívd mellre, rengeteg év és egy rendszer van közöttünk, az más világ volt, és Te fiatal vagy, nem is keresel, és még akarsz is! Végül is rendben van a dolog, mert még vágyaid se legyenek?

Egy járható út: kapsz egy akusztikust /igaz erősítő nélkül falakat döngetni nem, csak gyakorolni lehet/, de ha veszel rá egy hangszedőt /amit én megcsináltam, mert kapni akkor semmit se lehetett/, két csavarral felcsavarozod, felteszel egy aljzatot az oldalára, és bekötöd egy erősítőbe, talán még a PC mikrofon bejárata is elég lehet egy pici erősítővel, és akkor hajrá!

2010. jún. 13. 13:22
 20/21 Daweee000 ***** válasza:
(11:00 voltam) Ha ennyire ellene vagy az akusztikusnak, akkor tényleg nem érdemes olyat venni, ezt tényleg meg kéne beszélned anyukáddal, 25ezer körül már lehet venni alap elektromosat, de hogyha hajlandó vagy használtat venni, akkor még olcsóbban megúszhatod, a legjobb használt gitár oldal a gitarshop.hu nézz szét ott is.
2010. jún. 13. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!