Hogy fogjuk kibírni nélkülük? (többi lent)
Figyelt kérdés
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik igazi BTS fanok. Ti hogy fogjátok kibírni ha be kell menniük katonának? 😭😭szükségem van valaki támogatására, aki ugyanúgy van ezzel, ahogy én. Annyira féltem őket. Ugye van még így valaki??2018. ápr. 14. 21:58
11/11 anonim válasza:
Mostanában pont azon gondolkodtam mikor fognak vajon bevonulni mert lassan tényleg ideje lenne hisz abban a korban vannak.
Mondjuk sajnalom őket mivel mekkora kiesés lesz ez nekik,pont mikor végre azt csinálhatják amit szeretnek és sikeresek.
Bár a katonaság nem árt senkinek de remelem utána újra együtt lesz a csapat kicsit felek hogy nem mivel ha nem együtt mennek be az elegge szét tudja szedni a csapatot volt olyan ha jól tudom aki utána elment rendőrnek nem pedig vissza a szórakoztatóiparba
. Gondolom addig szólóban nyomják a többiek szoktak olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!