Y-Cápa kérdése:
Hogy lehet kibírni egy 3 órás musicalt?
Figyelt kérdés
Mármint a nélkül, hogy beleőrülnék. (Csak barátnőért csinálom és már nem lehet filmet változtatni)2013. jan. 4. 22:01
1/7 anonim válasza:
Meg lehet próbálni segédeszközöket igénybevenni (MP 3, laposüveg whiskivel, stb) de én nem bírnám ki - beteget jelentenék.
2/7 anonim válasza:
Pff ha a bnőd normális akkor olyat néztek meg ami Neked is tetszik a csajos dolgait meg csinálja a barátnőivel...Istenem...szégyellem ilyenkor h én is lány vagyok :D
3/7 anonim válasza:
Ha az Operettszínházba mentek, akkor kifogod bírni, mert az nagyon jó:D Megkérdezhetem, hogy melyik darabot nézitek meg?
4/7 anonim válasza:
a "már nem lehet filmet változtatni" és a 3 órásból a Nyomorultakra következtetek. Ma láttam, hidd el, nem csak nyálas, vannak benne öldöklős részek is rendesen, nem fogod unni, csak az első fél órát :D.
6/7 anonim válasza:
Én is a Nyomorultakra gondoltam. A történet borzalmas, tele van szenvedéssel, de a zenéje nagyon jó. Az biztos, hogy én nem vinném magammal a pasimat ilyenre, hogy nézzem a savanyú ábrázatát, miközben én mennybe szállok :)
Én sem szeretném, ha nekem valami meccset kéne végigszenvednem.
7/7 anonim válasza:
én vinném, mert hozzá lehet bújni sírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!