SX Les Paul EF3D-CS típusú gitárra milyen húrt vegyek?
Figyelt kérdés
Rég vettem a gitárt. Nekem a volt tulaj azt mondta, hogy volt húr cserélve rajta, de idáig tökéletesen szólt. Kezdett rosdásodni a húr, így ki akarom cserélni. Csak nem tudom, hogy 9-42,9-46 vagy 10-46-os húrt vegyek. Ti milyen ajánlotok, illetve D'Adario vagy Ernie Ballt vegyek?2018. ápr. 9. 13:24
1/3 anonim válasza:
Hát milyen hangoláshoz? Milyen műfajhoz? Mezei E hangoláshoz 9-42-től mondjuk 11-50-ig bármilyet. Minél vastagabb, annál nehezebb nyújtani, de keményebb is lesz a hangzás. Ha nem standard E a hangolás, akkor minél mélyebb, annál vastagabb. D:50-52, C:54-56, B:56+
2/3 anonim válasza:
Amúgy nekem az Ernie vált be, de majd úgyis cseréled még egy párszor, aztán majd kitapasztalod, hogy nikkel, acél vagy kobalt.
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen gitárhúrt javaslok.
Az összes többi meg ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!