Hogyan tanultátok meg a bts-nél, hogy ki kicsoda?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őket, sajnos nemrég találtam rájuk, és nem igazán tudom megjegyezni, ki kicsoda. Tudom, hülye vagyok, de hát ez van. Tanácsok?2018. ápr. 5. 20:22
1/5 anonim válasza:
Én sok Bomb-ot néztem, meg V-liveokat, és műsorokat amikben szerepeltek.Nekem sokat segítettek. :)
2/5 anonim válasza:
Én először a Dope-ot hallottam, szóval ezzel a képpel tanultam meg őket:
Utána már felismertem mindenkit más külsővel is :D (oké, Jint és Jimint kevertem egy ideig, de azért szerintem egész jó vagyok)
3/5 1teengirl válasza:
Én sokáig hallgattam számokat tőlük, meg néztem a klippeket. Amit ajánlok, hogy keress róluk egyenként képeket, és az arcvonásaikat figyeld leginkább, mert a haj változik. Miután kiismerted őket, már csodálkozni fogsz, hogy gyógy keverhetted össze őket.
Ki a kedvenced? Nekem Jimin.
4/5 anonim válasza:
Ha elbizonytalanodnál, írj ez a kérdés alá és mi segítünk kitalálni ki van a videóban/képen :D
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!