Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van Pesten olyan hangszerüzlet...

Van Pesten olyan hangszerüzlet, ahol nem kínos nem megvenni a gitárt?

Figyelt kérdés
Ahol nyugodtan ott lehet maradni gyakorolni, és nem bámul folyamatosan az eladó hogy akkor megveszed-e. Vagy esetleg egy olyan próbaterem, ahol az ottani hangszereket lehet használni, és egyénileg csak gyakorolni párszáz forintokért?

2018. márc. 29. 20:59
 1/7 Mojjo ***** válasza:
100%
A Mezzofortéban, meg az Eldorádóban is van kis hangszigetelt próbaterem, ahová akár 1 órára is bevonulhatsz hanszert próbálni. Szívesen segítenek, és nem néznek ki, ha nem veszel végül semmit. De mondjuk gyakorolásra nem szép ezt kihasználni. Ha most nem is tudsz/akarsz gitárt venni, de szeretnél képbe kerülni, kíváncsi vagy pár gitárra, az oké.
2018. márc. 29. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Nyugodtan próbálgasd. Hangszerről beszélünk, nem egy szál kolbászról. Ez meg egy hangszerüzlet, nem a sarki hentes. Egyértelmű, hogy ki kell próbálni a hangszert, hiszen nem két hétre veszed. Ha az egyik valamiért nem tetszik, akkor fogod, visszateszed a helyére és leveszel egy másikat. A lényeg, hogy lehetőleg ne mocskos, zsíros kézzel tapogasd össze mindet, vigyázz rájuk, vásárolj kulturáltan és akkor senkinek nem lehet ezzel semmi problémája. Szerintem senki nem fog beszólni, hogy "Hallod! Azé' majd veszel is valamit?" Persze van egy határ, de gondolom nem az egész készletet akarod 8 órán át keresztül végigpróbálni. Ha valaki mégis beszólna, akkor elnézést kérsz, hogy alkalmatlankodtál, végül is te csak egy bunkó ügyfél vagy, aki itt szeretett volna hagyni neki 300 ezer forintot. De ha nem, hát nem, akkor átmész egy másik üzletbe, ahol remélhetőleg olyan eladók vannak, akik hallottak már ügyfélkezelésről.
2018. márc. 29. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Teljesen egyetértek veled, viszont a kérdésből nekem az jön le, hogy a kérdezőnek esze ágában sincs vásárolni, csak használni akarja őket.
2018. márc. 29. 23:49
 4/7 Mojjo ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is az jön le, mint a #3-nak. De szerintem az nem gáz, ha valaki tudja, hogy nem fog venni semmit és csak tájékozódik, hogy _majd_ mit vegyen, ha egyszer eljön annak az ideje. Az viszont gáz, ha szimplán csak gitáron gyakorolgatni akarunk bemenni. De simán lehet, hogy félreértettük a kérdezőt, és nem ilyesmi lenne a szándéka...
2018. márc. 29. 23:57
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Gyakorolni nem hangszerboltban kell, ahogy ebédelni sem az Aldiba mész, vagy aludni az Ikeába.

Egy minimális szociálkultúrát szedjél már magadra.

2018. márc. 30. 12:21
 6/7 anonim válasza:
Utolsónak: mekkora prosztó vagy, öregem... Én épp új basszusgitár vásárlása előtt állok (ideje, hogy a meglévőtől pár kategóriával feljebb lépjek). Én konkrétan össze is írtam, hogy melyik boltban melyik hangszereket szeretném kipróbálni (sajnos nincs egy boltban ott az összes jelölt) és ha valakinek ott nem tetszik, akkor dugják fel maguknak a boltot, ha ennyire nem kell nekik a pénzem. Nyilván kipróbálom előtte, mielőtt megveszem, hogy melyik kényelmesebb, élőben hogy hangzik. Vagy ezentúl ruhát is úgy vegyen az ember, hogy ne próbálja fel? A kérdező meg nyugodtan menjen el és próbáljon ki hangszereket, ha meg húzzák a szájukat, nem kell ott vásárolni. Megjegyzem voltam már olyan boltban, ahol húzták a szájukat, hogy jaj, ki kellene bontani hozzá egy új kábelt, jaj, be kéne dugni a hosszabbítót és a többi baromság, de mikor magába szerettem volna kipróbálni a hangszert, hogy legalább fogásra milyen, akkor is húzták a szájukat. Ha nekik nem kell 200.000 ropi (plusz mínusz 10.000), akkor tessék csak mogorvának lenni a vevőkkel és pofákat vágni.
2018. ápr. 18. 08:06
 7/7 Mojjo ***** válasza:
@6: Nem érted, miről beszél az ötös hozzászóló. Olvasd át újra a hozzászólásokat, szerintem le fog esni, hogy ezt most nagyon benézted.
2018. ápr. 18. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!