Most a Panic! At The Disco -ból kiszállt a basszus gitáros is?
Jimmy Fallon müsorában léptek fel, s egy nő volt a basszus gitáros? Ez átmeneti vagy végleges?
Ha végleges, akkor lehet tudni, hogy mi az oka?
A P!atD-nak már 2015 vége óta a frontember az egyetlen állandó tagja. Vannak viszonylag állandóbb turnézó tagok, meg segéd-zenészek az egyes albumokon, de a zenekar maga úgy többnyire már Brendon Urie show.
Tudtommal eltérő zenei ambíciók miatt léptek ki a korábbi tagok.
Hát ugye az első gitáros, ha jól tudom, akkor alkohol (és talán drog?) problémák, illetve a pszichés állapota miatt lépett ki...
Én úgy tudtam viszont, hogy Dallon elég régóta (ha nem a kezdettől) a banda része volt, s nem is olyan rég még jelen volt a turnékon. Vagy rosszul tudom?
Amúgy sajnálom Brendont, hogy a tagok változása miatt sokan rá neheztelnek... Pl. A 2016-os albumukat szinte kizárólag Ő szerezte.
De nem léphet fel kizárólag Brendon Urie-ként, hiszen a P!AT már egy kiépített, értékes név és mivel nem kizárólag Ő viszi a showkat, így elég fura lenne a többi fellépővel szemben. Egy formáció mindenképpennszükséges, de üzletileg butaság lenne kitalálmi egy újat, főleg hogy nagy valószínűséggel ezek a tagok is még cserélődnek majd.
Akkor mindig új együttesként kéne szerepelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!