Ti milyen zenéket hallgattok? Kik a kedvenc előadóitok?
Én metált hallgatok túlnyomórészt, majdnem minden ágazatát szeretem a folk és a viking kivételével. Persze nem csak ilyen műfajú zenét hallgatok, szeretem a komoly zenét, főleg a fúvós/szimfónikus zenét, néhány populárisat is hallgatok. Ezenkívűl szeretem a régi slágereket is.
Amiket én hallgatok: Apey, Apey & the Pea, Machine Head, Children of Bodom, Gojira, Korn, Neck Sprain, ManGod inc., Converge, Convulsing, Ektomorf, After the burial, Tündérvese, Ördög, Trillion, Slipknot, Iron Maiden, Marilyin Manson, Rammstein, AC/DC, Hammerfall, Meshuggah, John Newman...(több most hirtelen nem jut eszembe)
Már ne is haragudj, de az összes korszakalkotó brit zenészt alárendeled a Kárpátiának, Szörényinek, és Német Lehelnek? Ez azért egy "kicsit" szembemegy a valósággal...
Azt hittem valami értelmes érvet fogsz mondani, hogy miért nem szereted a brit zenét, de úgy látszik tévedtem.
12.
Volt, amikor szerettem a brit könnyűzenét. Kinőttem belőle, átláttam rajta és megértettem a hátterét.
Valószínűleg azért lehetett pont a briteket fölhasználni arra, amire, mert alig volt zenei hagyományuk. Ami volt, az meg nem angol nyelven.
17
Az angoloknak nem volt SAJÁT -angol- zenei kultúrájuk (sem).
Peter Gabriel, Phil Collins, Genesis, The Who, Shakira, Lady Gaga, 4 Non Blondes, Linda Perry, Focus, Kozmix, Scooter, Alice Deejay,
Tuti, hogy van még, csak nem jut eszembe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!